Βιτριόλι: Η απολογία της 36χρονης, η αρρωστημένη εμμονή και η συγγνώμη

«Όλοι δικαιούνται μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους»

Τι είπε στην απολογία της η 36χρονη κατηγορούμενη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα. Το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου του Star 

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα, η 36χρονη κατηγορούμενη ομολόγησε την πράξη της. Σήμερα το πρωί και με απόλυτη μυστικότητα έφθασε στο γραφείο της ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση, ομολόγησε και έκανε κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι τώρα, ζήτησε «συγγνώμη» από την Ιωάννα.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη είχε εμμονή με την Ιωάννα

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν απλά γνωστές με το θύμα και πως γνώριζε την Ιωάννα από φιλικό κύκλο αρκετά χρόνια.

H πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας, 10 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι

H πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας, 10 μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΟΚ

Η 36χρονη ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της πράξης της και να εξέφρασε την «ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη» της για το κακό και τον πόνο που προκάλεσε.

Σοκάρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η όψη μου με τρομάζει»

Ακόμη, φέρεται να υποστήριξε πως η ποσότητα από το βιτριόλι που χρησιμοποίησε δεν ήταν μεγάλη και πως ήθελε να την τραυματίσει και να την πονέσει αλλά όχι να τη σκοτώσει. Απέδωσε την «αρρωστημένη εμμονή» της, όπως τη χαρακτήρισε η ίδια, σε ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, για το οποίο θεώρησε υπεύθυνη την Ιωάννα.

Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Δε γνώριζα ότι θα προκαλούσα τόση μεγάλη ζημιά

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε να αποκαλύψει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Κατηγορούμενη: Δεν ήταν μεγάλη ποσότητα. Ηταν ένα κανονικό ποτήρι. Δε γνώριζα ότι θα προκληθεί τόσο μεγάλη ζημιά.

Ανακρίτρια: Γνωρίζετε ότι αν είχε εισπνεύσει από τη μύτη ή το στόμα του βιτριόλι θα καταστρέφονταν είτε οι πνεύμονες ή ο οισοφάγος με αποτέλεσμα τον θάνατο της και ότι εάν δεν είχε ξεπλύνει άμεσα το οξύ θα προκαλούταν ο θάνατος της από αιμορραγία.

Κατηγορούμενη: Δε γνώριζα τίποτα από όλα αυτά. Δε γνώριζα ότι αυτό το υγρό θα προκαλούσε τέτοια ζημιά. Γνώριζα ότι θα προκαλούσα κάποιο τραύμα. Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Η στάση του σώματος απέδειξε ότι ήμουν πλάγια και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Το παχύρευστο υγρό δε γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός. Δε γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή.

Ανακρίτρια: Από πού προμηθευτήκατε το βιτριόλι;

Κατηγορούμενη: Για την πράξη ανεύρεσης και την προμήθεια του καυστικού υλικού είμαι μόνο εγώ υπεύθυνη και κανείς άλλος. Δε θέλω να απαντήσω από που το προμηθεύτηκα.

«Είμαι 36 ετών με λευκό ποινικό μητρώο σε καμία περίπτωση και με κανένα αντάλλαγμα δε θα διέγραφε μία έντιμη διαδρομή μέχρι σήμερα Όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μία δίκαιη δίκη και μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους» κατέληξε στην απολογία της η κατηγορούμενη.

Ο συνήγορος της Σάκης Κεχαγιόγλου με γραπτή του δήλωση αναφέρεται στη σημερινή απολογία της εντολέως του. Διαψεύδει ότι η εντολέας του προσπάθησε να επιτεθεί εκ νέου στην Ιωάννα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας της. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα ακολουθήσει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη σημερινή απολογία της 36χρονης.

Η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι- φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

Θεία Ιωάννας: «Δε διορθώνονται όλα με μία συγγνώμη»

Καταπέλτης ήταν η θεία της Ιωάννας, η οποία μίλησε στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όσα είπε η θεία της Ιωάννας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την επίθεση με το βιτριόλι 

«Τι να κάνει μία συγγνώμη μπροστά στην καταστροφή που έχει προκαλέσει στο κορίτσι; Αυτή η ταλαιπωρία που έχει περάσει και θα περάσει; Αυτοί οι πόνοι…θα σβήσουν με μία συγγνώμη; Δεν καταστρέφεις μια ζωή έτσι, επειδή έχεις ένα πρόβλημα δικό σου» ανέφερε η θεία της Ιωάννας στην εκπομπή του Star. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top