Επίθεση με βιτριόλι: Η 36χρονη είχε εμμονή με την Ιωάννα

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλλά να της προκαλέσω πόνο»

Η 36χρονη που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι

Μετά από ένα χρόνο και υπό άκρα μυστικότητα φέρεται να μετέβη στον ανακριτή η 36χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, και να ομολόγησε την πράξη της. 

Η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι

Συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Σ. Κεχαγιόγλου, η 36χρονη Έφη, έδωσε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια.

Σοκάρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η όψη μου με τρομάζει»

H 36χρονη έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για μία ώρα και δεν θέλησε να απολογηθεί δια υπομνήματος και, αλλά προφορικά.

Κατά την απολογία της, η νεαρή γυναίκα, που είναι προφυλακισμένη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της από την Ιωάννα και την οικογένειά της κι επέμεινε ότι δεν είχε πρόθεσε να τη σκοτώσει, αλλά να της «προκαλέσει πόνο».

Σύμφωνα με τον δικηγόρος της, υποστήριξε ότι είχε εμμονή με την Ιωάννα λόγω της εμπλοκής της, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο. Παράλληλα διέψευσε ότι ήθελε να πάει στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν η Ιωάννα για να τη σκοτώσει.

Η Ιωάννα σε παλιότερες στιγμές της πριν την επίθεση

«Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, είμαι συντετριμμένη», φέρεται να είπε στον ανακριτή. 

Επίθεση βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά τα χειρουργεία

Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται από τις 16 Ιουνίου. 

Η Ιωάννα ενημερώθηκε για την ομολογία της 36χρονης και σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε:

Ειμαι στο νοσοκομείο από το πρωί, δίνω τον προσωπικό μου αγώνα και δε θέλω να δηλώσω τίποτα προς το παρόν.

Η επίθεση που σόκαρε τον πανελλήνιο

Η επίθεση που σόκαρε το πανελλήνιο έγινε τον περασμένο Μάιο, την ώρα που η Ιωάννα πήγαινε στην δουλειά της. Η 36χρονη, φορώντας σκούφο και μάσκα για τον κορωνοϊό, έριξε πάνω στην άτυχη κοπέλα μεγάλη ποσότητα από το καυστικό υγρό που θα μπορούσε να τη σκοτώσει. 

Επίθεση με βιτριόλι: Στο πλευρό της Ιωάννας η Μαρία Μενούνος

Η Ιωάννα ουρλιάζοντας βγήκε από το κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία, όπου εργαζόταν και ζήτησε βοήθεια από κοντινό φαρμακείο.

Η Ιωάννα καθημερινά ανεβαίνει έναν Γολγοθά μετά από την επίθεση με βιτριόλι

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ξεκίνησε ο Γολγοθάς της. 

Υποβλήθηκε σε πάρα πολλά επίπονα χειρουργεία, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις. Έχει εγκαύματα σε όλο της το πρόσωπο, στον λαιμό, τα χέρια και στο στήθος. 

Καθημερινά ζει ένα μαρτύριο, καθώς είναι αναγκασμένη να φοράει μια σκληρή μάσκα για να πιέζει τις ουλές της, την οποία βγάζει μόνο όταν κάνει μπάνιο. Δεν μπορεί να βγει στο φως του ήλιου, έχει φρικτούς πόνους και η ζωή της πλέον έχει αλλάξει δραματικά. 

Επίθεση βιτριόλι: Η δράστις ήξερε ότι μπορεί να σκοτώσει την Ιωάννα

«Η όψη μου μέχρι και σήμερα με τρομάζει», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!», ενώ για την γυναίκα που της επιτέθηκε είχε πει:

«Για μένα η στάση της επιβεβαιώνει πως οι επανειλημμένες απόπειρες που έκανε να με σκοτώσει ήταν απολύτως συνειδητές, με διαρκή σχεδιασμό και χωρίς την παραμικρή μεταμέλεια».

Η σκληρή στάση που είχε κρατήσει έως τώρα η 36χρονη

Η 36χρονη από την άλλη από την αρχή είχε κρατήσει σκληρή στάση και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα στη σιωπή χωρίς να έχει μέχρι τώρα απολογηθεί. 

Η ζωή της Ιωάννας άλλαξε από την επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η Ιωάννα για την υγεία της και την 35χρονη

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η κατηγορούμενη είχε πάθει εμμονή με την Ιωάννα, καθώς νόμιζε πως είχε σχέση με τον άνδρα που θεωρούσε σύντροφό της. Στο διαμέρισμά της είχαν βρεθεί σημειώματα από επισκέψεις της σε μέντιουμ, τη περούκα και τα ρούχα που φορούσε τη μέρα της επίθεσης, αλλά και πάλι δεν είχε ομολογήσει. 

Επίθεση βιτριόλι: Ίχνη από το καυστικό υγρό στην καμπαρντίνα της 35χρονης

Αποκαλύφθηκε ακόμα ότι είχε τοποθετήσει μηχανισμό GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί το δρομολόγιό της και μετά την επίθεση συνέχισε να την παρακολουθεί, επιδιώκοντας να βρεθεί στο νοσοκομείο, για να της κάνει και πάλι κακό. 

Η Ιωάννα βρίσκεται εδώ κι ένα χρόνο σε σοκ, προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν και ανεβαίνει έναν επίπονο Γολγοθά, ελπίζοντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top