Κορωνοπάρτι: Κρύφτηκαν σε ντουλάπες για να μην τους «κόψουν» πρόστιμο

Δεν έχουν τέλος τα παράνομα πάρτι εν μέσω πανδημίας

Δείτε το ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα παράνομα πάρτι στη χώρα παρόλο που ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η ανησυχία των ειδικών είναι μεγάλη.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία κλήθηκε στην οδό Μητροπόλεως στην Αθήνα, όπου γινόταν κορωνοπάρτι σε διαμέρισμα. Αρχικά, οι νεαροί που άνοιξαν την πόρτα στις Αρχές υποστήριξαν ότι πρόκειται για μια απλή μάζωξη.

Θεσσαλονίκη: Κορωνοπάρτι με 53 άτομα σε αποθήκη στην Τούμπα

Κατά τη διάρκεια έρευνας όμως διαπιστώθηκε ότι στο διαμέρισμα βρίσκονταν 35 άτομα, πολλά από τα οποία κρύβοταν σε ντουλάπες και στο μπαλκόνι.

Τις τελευταίες ημέρες, όλο και περισσότεροι μαζεύονται σε σπίτια και οργανώνουν πάρτι, αγνοώντας τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να συνωστιστούν σε πλατείες, πάρκα ακόμα και έξω από μαγαζιά κρατώντας το ποτό τους στο χέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 3.616 νέα κρούσματα με τον δείκτη θετικότητας να φτάνει φτάνει το 6,46%.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid-19 ήταν 76, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 8.093 θάνατοι.  Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ήταν 739 με διάμεση ηλικία τα 68 έτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top