Άγριος καβγάς Λουράντου-ΣΚΑΪ: «Σηκωθείτε και φύγετε. Ντροπή. Άντε γεια!»

Εξοργισμένος με σχόλια που ακούστηκαν στο δελτίο ειδήσεων

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ. Λουράντο και τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής «Σήμερα».

Τα… αίματα άναψαν με το καλημέρα, με τον κ. Λουράντο να λέει στους παρουσιαστές της εκπομπής ότι έχουν πολύ… χιούμορ που στέλνουν τηλεοπτικό συνεργείο στο φαρμακείο του. 

«Αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν χθες σαν κανάλι λοιδορούσατε κι εμένα και το φαρμακείο μου με απαράδεκτες εκφράσεις» είπε.

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής συνέχισε την επίθεση λέγοντας πως δεν ανήκει στους «πρόθυμους και σ’ αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού» και πρόσθεσε ότι τον ενόχλησε πολύ το σχόλιο που ακούστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού ότι ο ίδιος είναι «παλιάς κοπής».

Οι παρουσιαστές προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και να μιλήσουν τελικά για το θέμα των self-test για τα οποία έγινε και η σύνδεση, αλλά ο κ. Λουράντος δεν έλεγε να ηρεμήσει. 

«Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή, ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου. Αυτά που κάνατε το βράδυ, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας. Αποχωρήστε από το φαρμακείο που σας φιλοξενεί. Άντε γειά σας», είπε και προκάλεσε τον εκνευρισμό των παρουσιαστών, οι οποίοι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει την επίθεσή του. 

«Δεν είστε εδώ για να μας βρίζετε, κάνατε το σόου σας για να παίζετε στα sites, τώρα δε σας αφήνουμε εμείς να μιλήσετε», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top