Πατούλης στο Star: «Καθαρά Δευτέρα με ανοιχτά πάρκα και δωρεάν rapid test»

Πού θα βρίσκονται κλιμάκια του ΕΟΔΥ

Τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. (13/3)

Με ανοιχτά πάρκα και… rapid test θα κάνουν φέτος κούλουμα οι Αθηναίοι, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου ο Περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

Καθαρά Δευτέρα: Τι επιτρέπεται και τι όχι- Οι μετακινήσεις για τον χαρταετό

Όπως είπε ο κ. Πατούλης, στα μεγάλα πάρκα της περιφέρειας Αττικής θα υπάρχουν κλιμάκια του ΕΟΔΥ που θα πραγματοποιούν δωρεάν rapid test για όποιον πολίτη θέλει να μάθει εντός λίγων λεπτών αν είναι θετικός στον κορωνοϊό ή όχι και να προφυλάξει τον ίδιο και τους γύρω του.

Χαρδαλιάς: Αυστηρά μέτρα και για την Καθαρά Δευτέρα 

«Τα πάρκα θα είναι ανοιχτά για όλους, με την υπόσχεση ότι θα τηρήσουμε όλοι τα μέτρα προστασίας. Όσοι πολίτες θέλουν μπορούν να κάνουν rapid test», τόνισε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε ότι θα υπάρχουν υγειονομικοί που θα ενημερώνουν τους πολίτες.

Επίσης, επεσήμανε ότι δεν θα υπάρχει αστυνόμευση και κάλεσε όλους τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να γίνουν «ο αστυνομικός του εαυτού τους».

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα πετάξετε με ασφάλεια χαρταετό

Υπενθυμίζεται ότι το άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι θα παραμείνει κλειστό και την Καθαρά Δευτέρα. 

Καθαρά Δευτέρα: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test

Την Καθαρά Δευτέρα οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, θα βρίσκονται στο Πεδίον του Άρεως και στο Πάρκο Τρίτση προκειμένου να διενεργήσουν rapid τest σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Την ίδια μέρα, ο ΕΟΔΥ θα βρίσκεται και στην παραλία του Αλίμου, για να κάνει δωρεάν rapid test για covid σε πολίτες που θα προσέρχονται πεζοί. Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα περιμένουν τους πολίτες στο πάρκινγκ της παραλίας (στη γωνία των Λεωφόρων Ποσειδώνος & Καλαμακίου, δίπλα στην πεζογέφυρα).


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top