Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Δεν ήμουν εκεί», λέει ο 30χρονος «Ινδιάνος»

Τι υποστηρίζει μέσω του δικηγόρου του, Παύλου Σαράκη

Ποιος είναι ο 30χρονος «Ινδιάνος». Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (10/3).

Ο 30χρονος Ελληνο-Ιρακινός, γνωστός με το προσωνύμιο «Ινδιάνος», που κατηγορείται ότι έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, ισχυρίζεται ότι δε βρισκόταν στην περιοχή, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Παύλου Σαράκη.

Νέα Σμύρνη: Πώς συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που τραυμάτισε τον αστυνομικό

Ο δικηγόρος με ανακοίνωσή του, υποστηρίζει πως ο πελάτης του βρισκόταν στη Δυτική Αττική τις ώρες των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης και πως η εμπλοκή του στην υπόθεση είναι αποτέλεσμα καταγγελίας ενός προσώπου με το οποίο έχει σοβαρές οικογενειακές διαφορές.

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 22χρονο συλληφθέντα

Επίσης, υποστηρίζει πως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS αναμένεται να αποδείξουν ότι λέει αλήθεια.

Ποιος είναι ο 30χρονος «Ινδιάνος»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος «Ινδιάνος» ή «δρομέας Ινδιάνος», φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας και είναι σεσημασμένος και για ναρκωτικά.

Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, την ώρα που έφευγε από την εργασία του, αφού δουλεύει ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα τροφίμων στον Ασπρόπυργο.

Η ταυτοποίησή του έγινε ανάμεσα σε τρεις βασικούς υπόπτους ομάδας 10 ατόμων από την τράπεζα δεδομένων του Τμήματος Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ενώ σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό του έπαιξε και η κατάθεση ατόμου που φαίνεται να γνώριζε τόσο την ταυτότητά του όσο και τον τρόπο που ενεργεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top