Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του - Τι έδειξε η αξονική τομογραφία

Αυτός είναι ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του. Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο ο Άγγελος, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από επίθεση κουκουλοφόρων στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» για τον τραυματισμό του αστυνομικού

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Αντώνης Αντωνόπουλος, ο 27χρονος παρά τα σοβαρά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του και αυτό ήταν από την αρχή το ενθαρρυντικό  στοιχείο. Η βαθιά ανάσα για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους ήρθε με τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας, η οποία ευτυχώς βγήκε «καθαρή». Ωστόσο σε όλο του σώμα έχει σοβαρές κακώσεις και μώλωπες.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: 27χρονος ειδικός φρουρός ο τραυματίας αστυνομικός

Στο πλευρό του όλες αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται η σύντροφος του και η οικογένεια του αλλά και οι συνάδελφοι του. 

Από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής τον επισκέφτηκε δυο φορές. Κοντά του βρέθηκαν και ο υφυπουργός προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης αλλά και ο αρχηγός της αστυνομίας.

«Ήθελαν νεκρό» στη Νέα Σμύρνη: «Μου είπαν ''εδώ θα πεθάνεις''»

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που τραυματίστηκε

Ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε είναι 27 ετών και μπήκε στην ομάδα ΔΡΑΣΗ πριν από λίγους μήνες.

Το Star και η Λευκή Γεωργάκη βρέθηκαν στον τόπο καταγωγής του, το Σιδηρόκαστρο Σερρών. Γνωστοί και συγγενείς μίλησαν για την αγωνία που πέρασαν βλέποντας τα σοβαρά επεισόδια, αλλά και για το προφίλ του 27χρονου.

Όπως είπαν, ο Άγγελος είναι ένα ήσυχο παιδί, χαμηλών τόνων, ενώ και ο πατέρας του ήταν αστυνομικός στην περιοχή. Όλοι έκαναν λόγο για έναν «αγαθό γίγαντα».

Η εικόνα του Άγγελου αιμόφυρτου στον δρόμο «πάγωσε» το Σιδηρόκαστρο. Οι φίλοι τον αναγνώρισαν, όπως και οι γονείς του, αφού δεν ήξεραν αν ειναι ζωντανός. 

Ο νεαρός αστυνομικός πριν διορισθεί εργαζόταν περιστασιακά ως σερβιτόρος σε καφέ - μπουγάτσα στο κέντρο του Σιδηροκάστρου μαζί με τον κολλητό του.

Λάτρης του τάε κβο ντο με διακρίσεις σε αθλητικούς αγώνες, σπούδασε και στη Γυμναστική Ακαδημία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top