Yπόθεση Lamaniff - 30χρονη: «Δεν υφίσταται κανένα κύκλωμα με αφέντρες»

Η ολιγοήμερη σχέση της με τον ράπερ, όπως την περιγράφει ο δικηγόρος της

Στην αντεπίθεση περνά η γυναίκα που καταγγέλλει ο 24χρονος ράπερ Lamaniff ότι τον εκβίαζε με ροζ βίντεο. Η 30χρονη συνελήφθη, χθες, από αξιωματικούς του τμήματος εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης.

Lamaniff: Συνελήφθη η «αφέντρα» που κατηγορείται ότι τον εκβίαζε

Τι υποστηρίζει η 30χρονη που κατηγορείται για εκβιασμό από τον ράπερ

Η 30χρονη που έχει χαρακτηριστεί ως «αφέντρα» μίλησε αποκλειστικά στον Στρατή Λημνιό και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι οι κατηγορίες εναντίον της είναι κατασκευασμένα ψέματα και πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων τη συκοφαντούν.

Δεν έκανα κανένα εκβιασμό. Δεν υφίσταται κανένα κύκλωμα με αφέντρες. Όλα αυτά είναι κατασκευασμένα ψέματα που διατυπώνονται για λόγους δημοσιότητας. Είμαι πολύ στεναχωρημένη με αυτό που συμβαίνει. Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη εναντίον κάθε υπευθύνου

Η λίγων ημερών σχέση της με τον ράπερ και η διάρρευση του ροζ βίντεο

Ο δικηγόρος της 30χρονης, Μιχάλης Βέρρος, περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ότι ο ράπερ και η 30χρονη είχαν μια σύντομη σχέση λίγων ημερών, πριν από περίπου έναν χρόνο. Είχαν τραβήξει κάποια βίντεο μεταξύ τους, με τη συναίνεση και των δύο, τα οποία είχε στην κατοχή της η 30χρονη. 

Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη - Σε κακή κατάσταση

Πριν από έναν μήνα, η 30χρονη δέχτηκε πίεση από έναν παιδικό της φίλο που ανήκει στη μουσική σκηνή της ραπ και του παραχώρησε το βίντεο «από μεγάλη απερισκεψία της», για προσωπική του χρήση. Του είχε συστήσει αυστηρά όμως, να μη το δημοσιοποιήσει ούτε να το αναρτήσει πουθενά, λέει ο δικηγόρος της. 

«Μέχρι εκεί έχουμε αναλάβει την ευθύνη μας» λέει ο κ.Βέρρος, σημειώνοντας ότι οι κατηγορίες για εκβιασμούς και ισχυρισμοί για «αφέντρες» δεν ευσταθούν, είναι συκοφαντικά και πως ο ράπερ θα υποστεί τις συνέπειες. 

«Είναι μια απλή κοπέλα, εργαζόμενη και καμία σχέση δεν έχει με αφέντρες» κατέληξε.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Υπενθύμιζεται ότι ο 24χρονος Lamaniff, ο Λάμπρος Μανιφάβας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού από κύκλωμα που διέρρευσε ένα ροζ βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή. 

Μετά από αρκετές μέρες είχε βρεθεί καταβεβλημένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του. 

Θεσσαλονίκη: Γνωστός ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Ο ράπερ είχε δηλώσει ότι είχε μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες, τις οποίες είχε γνωρίσει σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου δούλευε υποδοχή. Μία από αυτές ήταν και στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top