Lamaniff: Συνελήφθη η «αφέντρα» που κατηγορείται ότι τον εκβίαζε

Φέρεται να είναι αυτή που τράβηξε το ροζ βίντεο

Συνελήφθη από  αξιωματικούς του τμήματος εκβιασμών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης η «αφέντρα» που φέρεται να εκβίαζε τον ράπερ Lamaniff με ένα ροζ βίντεο. 

Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική οδηγήθηκε ο 24χρονος ράπερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 30χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας υπάρχει μήνυση και για άλλη περίπτωση εκβιασμού για τους ίδιους λόγους. 

Στην κατοχή της βρέθηκε, επίσης, ποσότητα κοκαΐνης και οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν για κατοχή ναρκωτικών. 

Βρέθηκε ο ράπερ Lamanif που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη - Σε κακή κατάσταση

Κατάσχεσαν το κινητό της τηλέφωνο κι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, τα οποία θα εξεταστούν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό. 

Υπενθύμιζεται ότι ο 24χρονος Lamanif, ο Λάμπρος Μανιφάβας, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα και απειλούσε να αυτοκτονήσει, καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού από κύκλωμα που διέρρευσε ένα ροζ βίντεο με τον ίδιο πρωταγωνιστή. 

Μετά από αρκετές μέρες είχε βρεθεί καταβεβλημένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πλέον βρίσκεται στο σπίτι του. 

Θεσσαλονίκη: Γνωστός ράπερ απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Ο ράπερ είχε δηλώσει ότι είχε μπλέξει σε κύκλωμα με αφέντρες, τις οποίες είχε γνωρίσει σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου δούλευε υποδοχή. Μία από αυτές ήταν και στο βίντεο.

«Πήγαμε σπίτι τους και ξεκινήσαμε να πίνουμε. Έγινε μια φορά και τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν» ανέφερε ο Lamanif στις αρχές. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top