Στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Καταγγελία για βιασμό από γνωστό ηθοποιό περιλαμβάνει ο φάκελος του ΣΕΗ

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα έξω από την Εισαγγελία για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο 

Την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα πέρασε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, ώστε να καταθέσει φακέλους με καταγγελίες που έχουν γίνει από ηθοποιούς στο σωματείο. Το star.gr βρίσκεται στα δικαστήρια και παρακολουθεί τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό.

«Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός λίγο πριν μπει στο γραφείο του εισαγγελέα. 

Τσαρούχας

Ο προέδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Π. Τσαρούχας, προσέρχεται στον εισαγγελέα

Ωστόσο, δε θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένο αριθμό καταγγελιών, ούτε και για το εάν οι καταγγελίες αυτές αφορούν σε περισσότερα του ενός προσώπων. 

Οι ηθοποιοί στα επίμαχα υπομνήματά- καταγγελίες αναφέρονται σε σεξουαλικά αδικήματα που ξεκινούν από προσβολή, σεξουαλική παρενόχληση μέχρι και βιασμό. Tην ίδια ώρα οι αρμόδιες πηγές δεν αποκλείουν την πιθανότητα να βρεθούν και νέα πρόσωπα στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας.

Βγαίνοντας από τον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας τόνισε πως κατέθεσε τους φακέλους κι ελπίζει πλέον στην καλύτερη δυνατή έκβαση των υποθέσεων. 

Πρόσθεσε ακόμα πως σε περίπτωση που προκύψουν νέα στοιχεία θα προσέλθει και πάλι στη δικαιοσύνη για να τα προσκομίσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες στους φακέλους υπάρχουν καταγγελίες που αφορούν πάνω από ένα πρόσωπα και μεταξύ αυτών και μιας γυναίκας ηθοποιού, η οποία κατηγορεί γνωστό συνάδελφό της για βιασμό. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top