Καταγγελίες: Εξηγήσεις καλείται να δώσει ως ύποπτος ο γνωστός ηθοποιός

Πρόκειται για 37χρονο σκηνοθέτη, που φέρεται να ήταν φίλος του Δημ. Λιγνάδη

Ραγδαίες εξελίξεις υπάρχουν και στη δεύτερη περίπτωση βιασμού στον καλλιτεχνικό χώρο που ερευνά η Δικαιοσύνη, με πρωταγωνιστή γνωστό ηθοποιό, ο οποίος συνδέεται με προσωπική σχέση ετών με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o πολύ γνωστός ηθοποιός έλαβε κλήση από την κρατική ασφάλεια, προκειμένου την ερχόμενη Παρασκευή να εμφανιστεί και να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αδικημάτων. 

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει ότι τον βίασε γνωστός ηθοποιός

Επειδή σε αυτή τη φάση ο 37χρονος έχει τα δικαιώματα του κατηγορούμενου, ενημερώθηκε για τη μήνυση του συναδέλφου του Δημήτρη Άνθη στην εισαγγελία και σύμφωνα με πληροφορίες χαρακτηρίζει την καταγγελία του βιασμού ανυπόστατη. Είναι πολύ πιθανό να μην εμφανιστεί ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές, αλλά να υποβάλει μέσω του δικηγόρου του γραπτό υπόμνημα με τις εξηγήσεις του. 

Καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Μου έκανε πρόταση να πάω στο σπίτι του»

Στη συνέχεια, η κρατική ασφάλεια θα διαβιβάσει τη δικογραφία στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα ασκήσει ποινικές διώξεις. Πάντως οι διαδικασίες πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα καθώς η καταγγελία αφορά βιασμό που φέρεται να συνέβη πριν από περίπου 15 χρόνια και το αδίκημα παραγράφεται τον ερχόμενο Μάιο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top