Καταγγελία για γνωστό ηθοποιό: «Μου έκανε πρόταση να πάω στο σπίτι του»

Τι είπε στο Star ο Χρήστος Πέρρος, πρώην ηθοποιός και νυν λογοθεραπευτής

Ο Χρήστος Πέρρος, πρώην ηθοποιός που τώρα εργάζεται ως λογοθεραπευτής, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, ότι δέχθηκε ανήθικη πρόταση από  γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, προκειμένου να του εξασφαλίσει ρόλο στο θέατρο.

Ο ηθοποιός Δημήτρης Άνθης καταγγέλλει ότι τον βίασε γνωστός ηθοποιός

Η ιστορία ξεκίνησε το 1999 όταν ήταν μόλις 14 ετών, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. «Συνάντησα τον εν λόγω σκηνοθέτη έξω από ένα κινηματογράφο, μου έκανε πρόταση να πάω σπίτι του με σεξουαλικές διαθέσεις, κάτι που εγώ αρνήθηκα. Στα 18 μου θέλησα να γίνω ηθοποιός, πήγα να πάρω πληροφορίες από μια δραματική σχολή, όπου συνάντησα τον ίδιο και τον συνεργό του. Μου έκανε άλλη μια πρόταση να πάω στο σπίτι του ένα απόγευμα, με σκοπό να περάσω χωρίς εξετάσεις τη Δραματική σχολή κάτι που αρνήθηκα και μετά από λίγους μήνες το άτομο που με είχε υποδεχτεί στη Δραματική σχολή μου πρότεινε να συνευρεθούμε ερωτικά σε ένα καφέ».

Ο Χρήστος Πέρρος υποστηρίζει ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται είναι σήμερα γνωστός ηθοποιός και θεωρεί ότι ήταν τότε συνεργός του σκηνοθέτη. «Ήταν μια άρρωστη σχέση μεταξύ ανδρών, οι οποίοι δρούσαν σαν ένα μυαλό, που πιστεύω ότι αυτός αλίευε τα μελλοντικά θυράματα» είπε. 

Δείτε εδώ όλο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top