Αλεξανδρούπολη: Εγκλωβίστηκαν μαθητές σε δημοτικό σχολείο από τις βροχές

Ο δήμος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του σχολείου

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησαν οι ισχυρές βροχές στην Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μαθητές δημοτικού σχολείου στον οικισμό του Απαλού, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους κάνει την «είσοδό» του ο Φεβρουάριος

Μάλιστα, ο δήμος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου και οι μαθητές περιμένουν εντός του κτιρίου μέχρι να διεξαχθεί η ασφαλής απομάκρυνσή τους.

Πλημμύρες από την ισχυρή βροχόπτωση - πηγή ert.gr

Πλημμύρες από την ισχυρή βροχόπτωση - πηγή ert.gr

«Υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην περιοχή η οποία έχει περικλείσει το Δημοτικό σχολείο του Απαλού. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα με ασφάλεια και περιμένουμε να κοπάσει η βροχή για να κάνουμε παρέμβαση. Δεν αφήνουμε να κάνει καμιά προσέγγιση κανένας γονιός στο Δημοτικό σχολείο» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης.

Δύσκολη είναι η κατάσταση και κοντά στο Αεροδρόμιο σε πολλά σημεία όπου η ροή του νερού έχει περάσει πάνω από τον δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο από Αλεξανδρούπολη – Φέρες και αντίστροφα.

Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατά τη διάρκεια της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στις Κυκλάδες και στα νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα στη Θράκη θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση, ενώ αυξημένη εκτιμάται η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων μετά το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και σε περιοχές των Κυκλάδων.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top