Δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου: Συνελήφθη ένας συνάδελφός του

Το κίνητο του δράστη φαίνεται να ήταν οικονομικό

σχολικό λεωφορείο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός οδηγού σχολικού λεωφορείου, του οποίου το πτώμα είχε βρεθεί ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή του Σουνίου.

Ο 67χρονος άνδρας είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου, από το σπίτι όπου έμενε μόνος στα Βριλήσσια. Για την υπόθεση, κρατείται ένας 43χρονος. Φέρεται να είναι φίλος και συνάδελφος του θύματος και τα κίνητρά του να ήταν οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Δολοφονία στα Χανιά: «Δε θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος» είπε ο Νορβηγός

Με την εξαφάνιση και τον μυστήριο θάνατο του άτυχου 67χρονου είχε ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ»

Ανιψιός του θύματος είχε πει στην εκπομπή πως ο 67χρονος πάντα κλείδωνε την πόρτα του σπιτιού του. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε ξεκλείδωτη. «Κάποιος του είπε να βγει έξω. Και δε θα πήγαινε με κάποιον άγνωστο», είχε πει. Επίσης, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, χρήματα που είχε το θύμα στον λογαριασμό του έκαναν «φτερά».

«Με την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού, όπου εργαζόταν είχαν φιλικές σχέσεις. Ήταν τριάντα χρόνια στο σταθμό. Εκείνη τον ενημέρωσε πως έγιναν κάποιες κινήσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό από κάτι μηνύματα που είδε στο κινητό που του είχε παραχωρήσει η ίδια. Αυτός δε γνώριζε για τα χρήματα που έλειπαν και γι’ αυτό ακύρωσε την κάρτα του. Αν ήταν δικά του τα έξοδα δε θα την ακύρωνε. Μιλάμε για πάνω από 40.000 – 50.000 ευρώ. Ο τραπεζικός του λογαριασμός έμεινε σχεδόν άδειος… Γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια. Θέλουμε να μάθουμε κι εμείς τι συνέβη», είχε υποστηρίξει ο ανιψιός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top