Δολοφονία στα Χανιά: «Δε θυμάμαι τίποτα, ήμουν μεθυσμένος» είπε ο Νορβηγός

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 48χρονος

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για το έγκλημα στα Χανιά

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 48χρονος Νορβηγός, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του στα Μεσκλά Χανίων. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή, παρουσία δικηγόρου που ζήτησε να βρει ο ίδιος μέσω της νορβηγικής πρεσβείας και όχι να οριστεί αυτεπάγγελτα.

Χανιά: Συνελήφθη ο Νορβηγός για τη δολοφονία της 55χρονης μητέρας

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Νορβηγός σχεδίαζε να δώσει τέλος στη ζωή του, ωστόσο η αστυνομία τον πρόλαβε. Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε εκκλησάκι στα Λινοπεράματα μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, στο οποίο, μάλιστα, είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τις πινακίδες.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μια τσάντα και προσωπικά αντικείμενα του Νορβηγού. Κατά τη σύλληψή του, δεν προέβαλε αντίσταση και ήταν σε ήρεμη κατάσταση. 

Τι είπε στους αστυνομικούς

Ο 48χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ο θάνατος της 55χρονης συντρόφου του και μητέρας τριών παιδιών ήταν ατύχημα. «Δε θυμάμαι τίποτα» φέρεται να είπε. Υποστήριξε ότι ήταν πολύ μεθυσμένος και ότι αν δεν είχε πιει, δε θα το έκανε ποτέ.

Χανιά: Μητέρα τριών παιδιών η 55χρονη που δολοφονήθηκε

Όπως είπε στους αστυνομικούς, έμεινε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στα Μάταλα στο Ηράκλειο και έπειτα κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Στην κατοχή του δε βρέθηκαν χρήματα, ενώ το κινητό του θύματος το πέταξε στα Μάταλα όπως ισχυρίστηκε. 

Μεταξύ άλλων, φέρεται να είπε: «έχω πολεμήσει στο Αφγανιστάν, είμαι μαχητής», ενώ όπως είπε έχει εκπαιδευτεί στις ειδικες δυνάμεις της Νορβηγίας.

Σχετικά με το τηλεφώνημα που έκανε στην κόρη του θύματος, είπε πως ήθελε να την ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα της και πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά, τα πράγματα άλλαξαν όταν το τηλέφωνο πήρε ο μεγάλος γιος της 55χρονης και καυγάδισαν.

Υπενθυμίζεται ότι την άτυχη 55χρονη είχε εντοπίσει φίλη της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της την περασμένη Κυριακή. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν να αναζητούν τον Νορβηγό σύντροφό της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top