Κακλαμανάκης: «Κορίτσι 11 ετών αφορά η νέα καταγγελία της Μπεκατώρου»

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης

Σε μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη προέβη την Τετάρτη ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, σύμφωνα με την οποία η νέα σοβαρή καταγγελία που έκανε η πρωταθλήτρια, Σοφία Μπεκατώρου, αφορά ανήλικο παιδί.

Σοφία Μπεκατώρου: Κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση συναθλήτριάς της

Σύμφωνα με την καταγγελία, η σεξουαλική κακοποίηση φέρεται να έγινε πριν από εννέα χρόνια και αφορά ένα κορίτσι που ήταν τότε από 11 έως 14 ετών. O κ. Κακλαμανάκης δήλωσε πως το κορίτσι είναι σήμερα 21 ετών και δε θέλησε να δώσει άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση για να μην εκτεθεί το παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον προπονητή της και δεν εμπλέκεται κάποιος παράγοντας της Ομοσπονδίας. Συνεπώς, η καταγγελία αφορά άλλο πρόσωπο και όχι τον άντρα που έχει καταγγείλει η Σοφία Μπεκατώρου.

Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε συναθλήτρια της, περιστατικό το οποίο φέρεται να έχει γίνει σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί.

«Σήμερα κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Ελπίζω με αφορμή αυτήν να βγουν και άλλες γυναίκες που έχουν βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση να μιλήσουν έτσι ώστε να μπορέσει η κοινωνία μας να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε. Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τις καταγγελίες του Νίκου Κακλαμανάκη στη Βουλή και η συσπείρωση που κάναμε με όλους τους αθλητές, ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει στην εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού», είπε η Σοφία Μπεκατώρου βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα.

Η Εισαγγελία θα ερευνήσει και αυτή την υπόθεση, ενώ η αθλήτρια που κατάγεται από την επαρχία θα κληθεί και θα καταθέσει και να κατονομάσει ποιος ειναι ο προπονητής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top