Μπουντούρης για Μπεκατώρου: «Δεν υπάρχει βιασμός»

Σάλος με τις δηλώσεις του Ολυμπιονίκη Ιστιοπλοΐας

Τάσος Μπουντούρης

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας, Τάσου Μπουντούρη, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή «T-LIVE» στον Alpha για τα συνθήματα που άγνωστοι έγραψαν έξω από το μαγαζί του, ο Ολυμπιονίκης ανέφερε: «Αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο».

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Μπεκατώρου μετά την καταγγελία

«Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται. Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα, τον κ. Γιάννη Αθανασίου. Εγώ είμαι εν εξάλλω» είπε.

«Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δε θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της» συνέχισε.

«Δεν υπάρχει βιασμός»

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ο Τάσος Μπουντούρης μίλησε για τον παράγοντα που κατηγορείται για τον βιασμό της.

«Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου», υπογράμμισε.

Στον εισαγγελέα η Σοφία Μπεκατώρου: «Να μιλήσουν κι άλλες γυναίκες»

«Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου. Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη» είπε.

«Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δε θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δε λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας», πρόσθεσε ο Ολυμπιονίκης.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top