Κλειστά σχολεία και την Τρίτη 19/1: Αναλυτικά η λίστα για όλη τη χώρα

Στον «πάγο» όλη η Ελλάδα

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 17/01 με τα κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας.

Κλειστά θα παραμείνουν λόγω κακοκαιρίας και χαμηλών θερμοκρασιών δεκάδες σχολεία την Τρίτη 19 Ιανουαρίου. Στην Αττική, όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά είναι τα εξής: 

Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα που άνοιξαν σήμερα   

-    Όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία στον Δήμο Ωρωπού

-    Όλα τα Δημοτικά καιΝηπιαγωγεία στον Δήμο Διονύσου

-    Στον Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα είναι τα σχολεία στις

-    Δημοτικές Ενότητες Βαρνάβα και Γραμματικού

-    Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας κλειστά θα είναι τα σχολεία στις

-    Δημοτικές Ενότητες Βιλλίων και Ερυθρών.

Διευκρινίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών δεδομένων και με βάση τα αιτήματα των δήμων, θα επαναξιολογήσει την κατάσταση το πρωί της Τρίτης. 

κλειστό σχολείο λόγω κακοκαιρίας

Χιόνια στο Άργος. Φωτογραφία Euronissi

Κλειστά σχολεία στην Κεντρική Μακεδονία

Στην Κεντρική Μακεδονία δε θα λειτουργήσουν:

-    στον δήμο Βέροιας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ριζωμάτων, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών

-    στον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, λόγω ολικού παγετού, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ σε έξι κοινότητες και συγκεκριμένα σε Αρναία, Στανό, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Βαρβάρα και Μεγάλη Παναγία

-    στον δήμο Κιλκίς θα χτυπήσει μια ώρα αργότερα το κουδούνι στα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

χιόνια

Κλειστά θα παραμείνουν δεκάδες σχολεία στη χώρα λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών. Φωτογραφία Eurokinissi

Κλειστά σχολεία στη Δυτική Μακεδονία

Με απόφαση των Δημάρχων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς και Γρεβενών, θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά και οι Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.

Ανοιχτοί θα παραμείνουν μόνο οι παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Φλώρινας, στον δήμο Σερβίων της ΠΕ Κοζάνης και στο δήμο Γρεβενών.

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά.

Η λίστα με τα σχολεία στην υπόλοιπη χώρα

1)    Δήμος Θηβαίων: Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021. Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

-    Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

-    Τους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων

-    Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου

2)    Δήμος Τρίπολης: Ο Δήμος Τρίπολης ανακοίνωσε ότι στις 19 Ιανουαρίου οι παιδικοί, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά σχολεία και τα ειδικά σχολεία του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης και παγετού.
Κατόπιν σχετικής πληροφόρησης, από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε ότι η εξ’ αποστάσεως διδασκαλία στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία θα γίνει κανονικά τις μεσημεριανές ώρες.

χιόνια 2

3)    Δήμος Εορδαίας: Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών.

4)    Πτολεμαΐδα: Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, του ολικού παγετού και για την ασφάλεια των μαθητών, την Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Εορδαίας, του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, του Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, καθώς και των δημοτικών παιδικών σταθμών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

5)    Δήμος Νεστορίου: Με απόφαση του δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου θα είναι κλειστές την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

6)    Δήμος Λήμνου: Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την αριθ. 18/2021 απόφαση Δημάρχου, και την Τρίτη 19 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Δήμου Λήμνου, λόγω του παγετού και για λόγους ασφάλειας μαθητών και διδασκόντων.

7)    Δήμος Μουζακίου: Ο Δήμος Μουζακίου, ανακοινώνει ότι την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά τα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου, λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας. Τα μαθήματα όπως προβλέπεται θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα είναι ανοιχτοί και θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όλες οι ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top