Lockdown: Πρόστιμα σε επιχειρήσεις που άνοιξαν παρά τα μέτρα

Κομμωτής χτένισε στα κρυφά πελάτισσες

Σε 24 συλλήψεις απείθαρχων προχώρησαν χθες, Δευτέρα, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια των σαρωτικών ελέγχων σε όλη τη χώρα. Πέρασαν χειροπέδες σε κομμώτριες, αλλά και αισθητικό, που άνοιξαν παράνομα τις επιχειρήσεις τους και έκρυβαν τις πελάτισσες σε πατάρια και τουαλέτες.

Κορωνοϊός: Έλεγχοι και πρόστιμα πάνω από 400.000 ευρώ τη Δευτέρα

Την ίδια ώρα, στο αυτόφωρο βρέθηκαν 17 άτομα που εντοπίστηκαν μέσα σε λέσχη να παίζουν πόκερ. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν μετά από ανώνυμη καταγγελία γείτονα που έγινε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Οι παίκτες παραβίασαν και την απαγόρευση κυκλοφορίας, δε φορούσαν μάσκες και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στο σημείο.

Κόπηκαν πρόστιμα 15.000 ευρώ, 5.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη και από 600 στους υπολοίπους. Σήμερα και οι 17 πέρασαν αυτόφωρο και πήραν αναβολή για την Πέμπτη. 

Χτένισε πελάτισσες παρά την απαγόρευση

Κομμωτής στην Αθήνα άνοιξε την επιχείρησή του παράνομα και χτένιζε στα κρυφά δυο πελάτισσες. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και οι δύο γυναίκες 600 ευρώ. Το ίδιο συνέβη και σε κέντρο αισθητικής στην Κρήτη.

Ζάκυνθος: Πρόστιμα για γυρίσματα διαφημιστικού σποτ παρά το lockdown

Οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα 

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. σε μια από τις δεκάδες περιπολίες που κάνουν στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν ύποπτη κίνηση σε οίκο ανοχής. Χωρίς δεύτερη σκέψη χτύπησαν την πόρτα και βρήκαν μέσα τρεις πελάτες και δύο εργαζόμενες. Πρόκειται για τον δεύτερο οίκο ανοχής που «κατεβάζει» ρολά μέσα σε 24 ώρες.

Συνολικά χθες σε όλη τη χώρα έγιναν 75.232 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 1.593 παραβάσεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top