Ζάκυνθος: Πρόστιμα για γυρίσματα διαφημιστικού σποτ παρά το lockdown

Χθες πραγματοποιήθηκαν 67.858 έλεγχοι απο την ΕΛ.ΑΣ σε όλη την επικράτεια

H παρουσία της αστυνομίας μετά το τέλος των εορτών είναι αισθητή παντού και χθες σε ολόκληρη την επικράτεια, έγιναν σχεδόν 68 χιλιάδες έλεγχοι, 67.858 για την ακρίβεια. 

Ενδεικτικό είναι ότι οι 12.881 έλεγχοι έγιναν μόνο στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Τώρα, συνολικά βεβαιώθηκαν 1.414 παραβάσεις εκ των οποίων οι 1.113 αφορούν παραβάσεις για τον περιορισμό των μετακινήσεων. Παραβάσεις που συνοδεύονται από χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ έγιναν και 5 συλλήψεις. 

Κορωνοϊός: Δύο κρούσματα από Ντουμπάι

Το Σαββατοκύριακο είχαμε όμως και δύο περιπτώσεις παραβάσεων,  στις οποίες οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κάνουν ακόμη και συλλήψεις. Η πρώτη, αφορά στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ ναυτιλιακής εταιρίας,  που γίνονταν σε ένα κέντρο εκδηλώσεων στην περιοχή Δανάτος της Ζακύνθου. Τα γυρίσματα του σποτ, πραγματοποιούνταν χωρίς την απαραίτητη άδεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και έτσι είχαμε τη σύλληψη δύο ατόμων, του εκπροσώπου της ναυτιλιακής εταιρείας, αλλά και του ιδιοκτήτη του χώρου, που τυγχάνει να είναι και αντιδήμαρχος στο νησί. 

Ιερά Σύνοδος: Ανοιχτές οι εκκλησίες τα Θεοφάνεια

Επέμβαση της αστυνομίας, μετά από σχετική καταγγελία, έγινε όμως και στην Ιερά μονή Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται λίγο έξω από τη Λάρισα. Η αστυνομική επέμβαση συνοδεύτηκε με τη σύλληψη του ιερέα, καθώς λειτουργούσε παρουσία 20 πιστών, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top