Αμάρυνθος: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του αδερφού του 25χρονου Γιάννη

«Αδερφέ μου, πάλεψε για χάρη μου»

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του αδερφού του 25χρονου από την Αμάρυνθο που δίνει μάχη στην εντατική του ΚΑΤ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τα Θεοφάνεια, όταν βούτηξε στα κρύα νερά για να πιάσει τον σταυρό.

Αμάρυνθος: Για ένα τάμα βούτηξε στα νερά τα Θεοφάνεια ο 24χρονος

Θεοφάνεια Αμάρυνθος: Μικρή βελτίωση στην αναπνοή του 25χρονου

Ο Γιάννης, για τρίτη μέρα, δίνει τη δική του μάχη στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να μην τον αφήνουν λεπτό, ελπίζοντας ότι θα βγει νικητής. Έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου, οι γονείς του, ο αδερφός του και η αρραβωνιαστικιά του προσεύχονται να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης, να ανοίξει τα μάτια του και να τους χαμογελάσει.

Αμάρυνθος: Ολική τετραπληγία διέγνωσαν οι γιατροί για τον 24χρονο

Το μήνυμα του αδερφού του λυγίζει και τον πιο δυνατό.

«Αδερφέ μου είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξης μου και το καμάρι μου!
Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω κι εγώ για σένα τόσους μήνες! 
Είσαι η ζωή Μου όλη, είσαι τα πάντα μου. Σ΄αγαπώ!!»

Στα παγωμένα νερά για ένα τάμα

Ο Γιάννης έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει το σταυρό, χωρίς μάλιστα την παρουσία ιερέα, θέλοντας έτσι να εκπληρώσει το δικό του τάμα, ώστε να σωθεί στενό συγγενικό του πρόσωπο που παλεύει με τη λευχαιμία.
 
Ο θείος του 25χρονου ανέφερε ότι ήταν και ο πατέρας του 25χρονου εκεί, επισημαίνοντας ότι δε βούτηξε για… χαβαλέ. «Δεν το έκανε για χαβαλέ. Ένα παιδί που πάει για χαβαλέ δεν έχει μαζί του τον πατέρα του. Ένα παιδί που είναι θρησκευόμενο δε θα πήγαινε να κάνει χαβαλέ με το θρησκευτικό σύμβολο. Ένα εργατικό παιδί, σεβαστικό πολύ. Δεν έχει κάτι να του καταμαρτυρήσει κάποιος», είπε χαρακτηριστικά για τον αδερφό τους. 

Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή και αυτό αφήνει μια «χαραμάδα» ελπίδας ότι θα τα καταφέρει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top