Αμάρυνθος: Για ένα τάμα βούτηξε στα νερά τα Θεοφάνεια ο 24χρονος

Αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του

Σοκαρισμένη παραμένουν οι κάτοικοι της Αμαρύνθου από τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανήμερα των Θεοφανείων. Ο νεαρός βούτηκε στα νερά, σύμφωνα με το έθιμο, όμως τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να υποστεί ολική τετραπληγία. 

Αμάρυνθος: Ολική τετραπληγία διέγνωσαν οι γιατροί για τον 24χρονο

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη. Όλοι μιλούν για ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, που έπεσε στα νερά για να εκπληρώσει ένα τάμα για τον άρρωστο αδελφό του. 

Μαζί με τον πατέρα του ξεκίνησαν από την Δροσιά Ευβοίας για την Αμάρυνθο προκειμένου να ρίξουν μόνοι τους τον Τίμιο Σταυρό γιατί ήθελαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με αυτό τον τρόπο να στρέψουν τις προσευχές τους στον αδερφό του νεαρού, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

Εύβοια: Στο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρυνθο - Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, αφού τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ανήμερα τα Χριστούγεννα μάλιστα ο 24χρονος είχε γίνει δότης μυελού των οστών και μέσω ανάρτησής  του είχε παροτρύνει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών με σκοπό να βοηθήσει τον αδερφό του. 

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι επόμενες ώρες είναι κρίσμες για την πορεία της υγείας του νεαρού, ενώ οι γονείς αγωνιούν για την τύχη και των δυο τους παιδιών. 

Εύβοια: Νεαρός χτύπησε στον αυχένα πέφτοντας στο νερό για τον σταυρό

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, καθώς έχει διαπιστωθεί σοβαρή κάκωση στον αυχένα, η οποία επηρεάζει και τη λειτουργία του νωτιαίου μυελού.

Στο πλευρό της οικογένειας του νεαρού βρίσκονται συγγενείς και φίλοι που προσπαθούν να δώσουν κουράγιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top