Εύβοια: Στο ΚΑΤ ο 25χρονος από την Αμάρυνθο - Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Τι είπε ο άνθρωπος που βοήθησε στη διακομιδή του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 25χρονος που βούτηξε για να πιάσει τον σταυρό στην Αμάρυνθο της Εύβοιας. Ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα αφού χτύπησε στον βυθό. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 25χρονος έμεινε ακίνητος να επιπλέει στα νερά και στη συνέχεια επικράτησε χάος. Πολλοί από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο προσπάθησαν να τον ανασύρουν στη στεριά. Ωστόσο η εξέδρα ήταν πολύ ψηλά, περίπου στα τρία μέτρα, και το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει τη διακομιδή. 

Εύβοια: Νεαρός χτύπησε στον αυχένα πέφτοντας στο νερό για τον σταυρό

«Όπως έκανε βουτιά, ήταν ρηχά και χτυπήθηκε το κεφάλι του στην άμμο και γύρισε ο αυχένας του» είπε ο Δημήτρης Θαρουνιάτης, ιδιοκτήτης καϊκιού που βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του ατυχήματος και βοήθησε στη διακομιδή.

«Είχαν βάλει το παιδί σε σανίδα του ΕΚΑΒ. Είχε τις αισθήσεις του, μίλαγε, είχε τα μάτια του ανοιχτά» είπε.

Στο ΚΑΤ ο 25χρονος - Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

Το απόγευμα της Τετάρτης ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Χαλκίδας στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο τραυματισμός είναι σοβαρός και οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του νεαρού.

Η παρέα των νεαρών ήθελε να τιμήσει τη μέρα των Θεοφανείων. Έριξαν τον σταυρό στη θάλασσα από μόνοι τους χωρίς την παρουσία ιερέα. Στο σημείο μάλιστα είχαν μαζευτεί πολίτες που τραβούσαν βίντεο με τα κινητά, καταγράφοντας τη σοκαριστική στιγμή.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top