Θεσσαλονίκη: Λαμπραντόρ έσωσε την πολυκατοικία από αναρριχητές διαρρήκτες

Ένας πανέξυπνος τετράποδος ήρωας

Ένας πανέξυπνος σκύλος λαμπραντόρ, o Δούκας, πήρε είδηση τους τρεις διαρρήκτες οι οποίοι επιχειρούσαν να εισβάλλουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη. Το ζώο τρόμαξε τους κακοποιούς ξεσηκώνοντας την γειτονιά με γαβγίσματα, ενώ στην συνέχεια βοήθησε την αστυνομία να εντοπίσει και να συλλάβει τον έναν από αυτούς.

Οι τρεις διαρρήκτες που αναρριχήθηκαν σαν ακροβάτες στα μπαλκόνια πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, βρήκαν τον δάσκαλό τους. Ένα λαμπραντόρ, ο Δούκας, αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους και βάρεσε συναγερμό. 

«Ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει, να γαβγίζει, να χτυπιέται, να γρυλίζει να κοιτάει την πόρτα και να κοιτάζει κι εμένα χτυπώντας την πόρτα» δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σκύλου στο Star.

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Την ώρα που όλοι οι περίοικοι στην οδό Καλαβρύτων είχαν βγει στα μπαλκόνια και υποδείκνυαν στους αστυνομικούς πως οι διαρρήκτες πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα. O Δούκας, όμως, κατάλαβε ότι οι κλέφτες βρίσκονταν μέσα στην πολυκατοικία.

«Βγήκα εγώ στο μπαλκόνι, λέω στην αστυνομία «παιδιά δεν είναι στην ταράτσα ο τρίτος είναι ήδη στον όροφο». Ήρθε η αστυνομία τους άνοιξα, ανέβηκαν επάνω, βγήκαμε στο μπαλκόνι φωνάξαμε στην γυναίκα που μένει δίπλα. Βγήκε η γυναίκα και η έκφρασή της ήταν λίγο ιδιαίτερη, πολύ ψύχραιμη, αλλά καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Μπήκανε και τον συλλάβανε» λέει χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτριά του.

Ο διαρρήκτης ,ο οποίος παλιότερα είχε λάβει μέρος σε ένοπλη ληστεία, δεν πείραξε ευτυχώς την γυναίκα, ενώ λίγο νωρίτερα οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν συλλάβει και τους συνεργούς του.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top