Οδηγός παραλίγο να παρασύρει αστυνομικό για να γλιτώσει τον έλεγχο

Δείτε το περιστατικό που συνέβη παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα της αστυνομίας για την αποτροπή συγκεντρώσεων σε δρόμους και πλατείες λόγω της πρωτοχρονιάς. Το κέντρο της Αθήνας άδειασε από κόσμο, ενώ στους δρόμους, μέχρι τα χαράματα,  βρίσκονταν πάνω από 5.000 αστυνομικοί στην Αττική, και άλλοι τόσοι στο σύνολο της επικράτειας. 

Στο μπλόκο της παραλιακής λεωφόρου ένας οδηγός, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, πάτησε γκάζι και πέρασε ξυστά από τον αστυνομικό που του έκανε σήμα να σταματήσει. 

Lockdown: Τι αλλάζει προς το καλύτερο στις μετακινήσεις

Όπως θα δείτε και στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν λίγο μετά τις 23:30 το βράδυ στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Καλαμακίου.  

Ο αστυνομικός, που βρισκόταν στο μπλόκο, έκανε σήμα από μακριά στον οδηγό να σταματήσει. Όσο πλησίαζε προς το μέρος του και εκείνος δε σταματούσε, συνέχισε να σφυράει και να του δείχνει με τα χέρια ότι πρέπει να κάνει στην άκρη του δρόμου.

Όμως ο οδηγός, προκειμένου να μην φάει το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, ανέπτυξε ταχύτητα και χωρίς να υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό και πέρασε σαν βολίδα ξυστά από τον αστυνομικό. 

Πρωτοχρονιά: Ήταν φρόνιμοι οι Έλληνες; –Τι έδειξαν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στον δρόμο έκαναν αστυνομικοί και πυροσβέστες

Όλη τη νύχτα πάνω από πέντε χιλιάδες αστυνομικοί ήταν επί ποδός, για την αποτροπή συγκεντρώσεων μετά τις δέκα το βράδυ.  

Στην πλατεία Συντάγματος λίγο πριν ξεκινήσειη απαγόρευση των μετακινήσεων, οι άνδρες της αστυνομίας με ντουντούκες απομάκρυναν τον κόσμο που παρέμενε ακόμα εκεί, έτσι ώστε μετά τις δέκα να μην υπάρχει άνθρωπος στο κέντρο της Αθήνας. 

Πάνω στην πλατεία οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας προσπαθούσαν να απομακρύνουν και τους τελευταίους που είχαν κατέβει στο Σύνταγμα για βόλτα.  

Στις 22:15 στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, όπως θα δείτε και στο video,  άρχισαν να σταματούν όλα τα αυτοκίνητα ακόμα και τα ταξί και να κάνουν εξονυχιστικούς ελέγχους . 

Δευτερόλεπτα πριν την αλλαγή του χρόνου αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τα καθηκόντά τους και άλλαξαν το χρόνο ανοίγοντας σαμπάνια για το καλό.  

Στον δρόμο έκανε Πρωτοχρονιά ο Νίκος Χαρδαλιάς

Χρυσοχοϊδης σε αστυνομικούς: Είστε οι μικροί ήρωες της εποχής

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την αλλαγή του χρόνου επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, μαζί με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχάλη Καραμαλάκη και αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό. 

«Το 2020 μας βρήκε για πολλούς μήνες στους δρόμους, στον Έβρο και μετά με την πανδημία βρεθήκαμε στους δρόμους και εξακολουθούμε και σήμερα και βοηθάμε τους πολίτες, προσπαθούμε να σταματήσουμε την πανδημία. Να συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια, είστε όλοι αξιέπαινοι, είστε οι μικροί ήρωες της εποχής».

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top