Κορωνοϊός: Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου εμβολιάστηκε από τον νοσηλευτή Θεούλη

Ο απίστευτος συμβολισμός που χάρισε χαμόγελα

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, Ιερόθεος, ήταν εκείνος που έκανε πρώτος το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από την πλευρά της Εκκλησίας. 

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου έκαναν το εμβόλιο

Στη θέση του θα ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, όμως καθώς νόσησε πρόσφατα από κορωνοϊό οι γιατροί του σύστησαν να μην κάνει ακόμα το εμβόλιο. 

Δεύτερη μέρα εμβολιασμών – Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου η πρώτη μεγάλη παρτίδα

Ο Μητροπολίτης έφτασε στο εμβολιαστικό κέντρο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους πιστούς που έχουν ακόμα αμφιβολίες για την ασφάλεια του εμβολίου. Μάλιστα ο εμβολιασμός του είχε έναν ακόμα ευχάριστο συμβολισμό, αφού ο νοσηλευτής που του έκανε το εμβόλιο ονομαζόταν… Θεούλης. 

«Χθες πήγα πραγματικά στον "Ευαγγελισμό", έκανα το εμβόλιο, μου το έκανε ένας νοσηλευτής, ο οποίος ξέρετε πώς λεγόταν; Κύριος Θεούλης. Για αυτό δεν αισθάνθηκα απολύτως τίποτε, ούτε καν το τσίμπημα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα απολύτως τίποτα», είπε στον ΑΝΤ1.

Ιστορική στιγμή: Έγινε το πρώτο εμβόλιο για κορωνοϊό στην Ελλάδα

Ο ίδιος σχολίασε με χιούμορ τη σύμπτωση αυτή και κάλεσε τους πιστούς να μη διστάσουν, αλλά να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις οδηγίες των επιστημόνων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top