Σέρρες: Συνελήφθησαν μητέρα και γιος για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως τσακώθηκαν για κάποια εργαλεία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών. 

Όπως τόνισε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star o άντρας χάθηκε για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών κατάφεραν να φτάσουν στον 47χρόνο άντρα, που φέρεται ότι με ένα τσαπί χτύπησε πισώπλατα και σκότωσε τον 42χρονο, έπειτα από οπτικό υλικού που συγκέντρωσαν από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες κατοίκων. 

Φόνος στη Μάνη: Ένα μήνυμα στο κινητό πυροδότησε τη ζήλεια του

Ο κατηγορούμενος μετά το έγκλημα, φόρτωσε το άψυχο σώμα του φίλου του,  στο αυτοκίνητο του και τον πέταξε σε αρδευτικό κανάλι του ποταμού Στρυμόνα. 

Το έγκλημα έγινε μεσημέρι στις 11 Δεκεμβρίου. Από τις 12 του μηνός αρχίσαν οι αρχές να ψάχνουν τον 42χρονο και τον βρήκαν τέσσερίς μέρες μετά. 

Φόνος στον Ασπρόπυργο: «Δεν είναι ο παππούς μου ο δολοφόνος του άνδρα μου»​

Τώρα όσο αναφορά τα αίτια του εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος υποστήριξε  στις αρχές ότι πήγε και βρήκε τον άτυχο άνδρα που ήταν ηλεκτρολόγος ενώ εργαζόταν σε ένα σπίτι απέναντι από το δικό του. Εκεί  οι δυο τους τσακώθηκαν , γιατί νόμιζε ότι του έπαιρνε κάποια εργαλεία και δεν του τα επέστρεφε. Τώρα μαζί με τον 47χρονο κατηγορείται και η μητέρα του για κάλυψη του γιου της και απόκρυψη στοιχείων που τον ενοχοποιούσαν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top