Φόνος στον Ασπρόπυργο: «Δεν είναι ο παππούς μου ο δολοφόνος του άνδρα μου»​

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 28χρονου που σκότωσαν με σκαλιστήρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας ενός 28χρονου άνδρα στον Ασπρόπυργο την άνοιξη του 2018. Κατηγορούμενος για το έγκλημα είναι ο 63χρονος παππούς της συζύγου του θύματος, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή.

Όπως παραδέχτηκε η 20χρονη εγγονή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην αρχή φοβήθηκε και κατέθεσε ψευδή στοιχεία για τη δολοφονία του συζύγου της, ενώ στην πραγματικότητα ξέρει ποιοι είναι αυτοί που διέπραξαν τον φόνο. 

«Εκείνη την ημέρα φοβήθηκα να πω τι ακριβώς έγινε. Με είχαν απειλήσει και φοβήθηκα, ειδικά όταν είδα πώς είχαν κάνει τον άντρα μου» είπε η κοπέλα. Τη μοιραία ημέρα, η νεαρή είδε από μια τρύπα στην πόρτα τα δύο άτομα που, όπως ισχυρίζεται, σκότωσαν τον σύζυγό της, όμως είπε ψέματα ότι δεν τους γνώριζε.

«Με είχαν απειλήσει ότι αν μιλήσω, θα σκότωναν τον παππού μου, τη γιαγιά μου και μετά το παιδί μου» υποστήριξε. «Έχασα την οικογένειά μου. Ήμασταν δύο πολύ ευτυχισμένες οικογένειες. Τον παππού μου σκέφτομαι, τον έχω στενοχωρήσει» είπε. 

Την ίδια στιγμή, η σύζυγος του 63χρονου μίλησε για την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο άνδρας της. «Κλαίει συνεχώς και μας λέει ότι είναι αθώος. Τον απείλησαν, για αυτό είπε ότι τον σκότωσε εκείνος» είπε η γιαγιά της 20χρονης.

Ως φονικό όπλο, θεωρήθηκε ένα σκαλιστήρι που υπήρχε στο σπίτι της οικογένειας, στο οποίο όμως, όπως υποστήριξε, δε βρέθηκαν αποτυπώματα του 63χρονου. 

Ο άνδρας βρίσκεται διόμιση χρόνια στη φυλακή και σύμφωνα με τη γυναίκα του, στέλνει συνεχώς επιστολές για να επανεξεταστεί η αθωότητά του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top