Αγία Βαρβάρα: «Παρουσιάζουν το παιδί μου σαν ανήλικο δράκο»

Συγκλονίζει η μητέρα του 16χρονου που φέρεται να δολοφόνησε την 50χρονη

Συγκλονισμένη από την εμπλοκή του γιου της στην άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα δήλωσε η μητέρα του 16χρονου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος χθες, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα. 

Αγία Βαρβάρα: «Ήμουν μπροστά στον φόνο, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ»

«Ο γιος μου δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά ποτέ δε θα σήκωνε μαχαίρι για να σκοτώσει έναν άλλον άνθρωπο», είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και πρόσθεσε ότι της φαίνεται αδιανόητο αυτό που διαρρέεται ως πληροφορία, ότι το έκανε για τα χρήματα. 

«Είμαστε βιοπαλαιστές, τον υιοθετήσαμε από όταν ήταν 13 ημερών, οπότε είναι σαν να τον γεννήσαμε, δε μου αρέσει που ακούγεται ότι ήταν παρατημένο παιδί. Ήμασταν και είμαστε πάντα δίπλα του, κάναμε ό,τι μπορούσαμε με το παιδί μας και δεν του έλειψε τίποτα», είπε. 

Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος για το άγριο έγκλημα

«Άρχισαν να υποψιάζομαι ότι κάτι τρέχει όταν άκουσα για τη σύλληψη των άλλων δύο στις Σέρρες»

Όπως έχει γίνει γνωστό, όταν τα τρία παιδιά έφτασαν στις Σέρρες, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να διαφύγουν προς τη Ρουμανία, ο 16χρονος έφυγε και τηλεφώνησε στους γονείς τους για να στείλουν ταξί, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι τους. 

Αγία Βαρβάρα: «Έτρεμα και άκουγα τη μητέρα μου να ουρλιάζει»

«Μου έστειλε μήνυμα ότι ήθελε να γυρίσει από τις Σέρρες. Όταν έμαθα πως συνελήφθησαν δύο παιδιά για τη δολοφονία της 50χρονης στο ίδιο μέρος, τότε άρχισαν να υποψιάζομαι ότι κάτι δεν πάει καλά», συνέχισε η μητέρα του 16χρονου. 

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της πήγαν κοντά στο παιδί τους και προσπάθησαν να τον κάνουν να τους ανοιχτεί και να τους πει τι είχε συμβεί. 

«Τον ρώτησα αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση. Του είπαμε και οι δύο ότι είμαστε δίπλα του, τον αγαπάμε και θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν έχει συμβεί. Τον κοιτάξαμε στα μάτια και του ζητήσαμε να μας πει την αλήθεια», είπε. 

Αγία Βαρβάρα: Κάθισαν για ώρες δίπλα στο πτώμα της άτυχης μητέρας

Έτσι και το αγόρι τους είπε όσα είχαν συμβεί και τους ζήτησε να πάνε μαζί στην αστυνομία για να παραδοθεί, όπως κι έγινε. 

«Παρουσιάζουν το παιδί μου σαν έναν ανήλικο δράκο. Θα μείνω δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια, ό,τι κι αν αποφανθεί η δικαιοσύνη», πρόσθεσε η μητέρα του 16χρονου. 

«Ήταν ένα ζωηρό παιδί, αλλά τίποτε παραπάνω»

Η μητέρα παραδέχθηκε πως ο μικρός περνούσε μια έντονη εφηβεία. Ήταν ζωηρός και έντονη προσωπικότητα. 

Αγία Βαρβάρα: «Τον απείλησαν ότι αν τους "δώσει" θα τον πάρουν μαζί τους»

«Από την Γ΄ Γυμνασίου έδειξε πως δεν είχε όρεξη για διάβασμα και σχολείο. Έκανε κάποιες απουσίες τις πρώτες ώρες, αλλά τίποτε άλλο. Δε μου είχε δώσει δείγματα ούτε ότι βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών, ούτε ότι έχει γενικά παραβατική συμπεριφορά. Ίσως το λάθος που έκανα στο μεγάλωμά του ήταν ότι δεν του χάλασα ποτέ χατίρι, αλλά, όχι, δεν τον παραμέλησα ποτέ», είπε. 

«Μας ζητάει συνέχεια συγγνώμη»

Μιλώντας για το θύμα η μητέρα του 16χρονου τόνισε πως λυπάται πολύ για ό,τι έγινε και πως αυτό που της συνέβη ήταν αποτρόπαιο. Ωστόσο το παιδί της έχει μετανιώσει για την ευθύνη που του αναλογεί. 

Αγία Βαρβάρα: «Έφτασα στο αμήν. Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν»

«Μας τηλεφώνησε μετά την προφυλάκισή του και μας ζητούσε διαρκώς συγγνώμη. Μας είπε ότι του λείπουμε και ακουγόταν χαμένος», είπε η μητέρα. 

Πλέον τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της είναι αποφασισμένοι να σταθούν στο πλευρό του παιδιού τους και ελπίζουν πως όλο αυτό θα τον ταρακουνήσει και θα τον κάνει να αλλάξει ζωή. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top