Αγία Βαρβάρα: Κάθισαν για ώρες δίπλα στο πτώμα της άτυχης μητέρας

Οι κάμερες ασφαλείας «πρόδωσαν» τα τρία ανήλικα παιδιά

Ακούστε τι ισχυρίστηκε η κόρη του θύματος στις αρχές

Οι κάμερες ασφαλείας γειτονικού καταστήματος «πρόδωσαν» τους τρεις ανήλικους δολοφόνους της 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα. 

Τα στοιχεία που βρίσκονται στο διαβιβαστικό της δικογραφίας προκαλούν φρίκη, αποκαλύπτοντας την ψυχρότητα με την οποία ενήργησαν η 15χρονη κόρη του θύματος και οι δύο φίλοι της. 

Αγία Βαρβάρα: «Η 15χρονη είναι ψυχρή. Δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει»

Όπως προκύπτει από το υλικό των καμερών ασφαλείας, οι δράστες έμειναν μέχρι τις 09:10 το πρωί της περασμένης Παρασκευής μέσα στο διαμέρισμα μαζί με το πτώμα της γυναίκας, αναζητώντας προφανώς τρόπους για να το ξεφορτωθούν. Μάλιστα επέστρεψαν δύο ώρες αργότερα κι έμειναν εκεί μέχρι το απόγευμα, οπότε και διέφυγαν προς τις Σέρρες. 

Αγία Βαρβάρα: «Δε σκότωσα εγώ την 50χρονη»

Όλη αυτήν την ώρα το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν δεμένο με υφασμάτινους ιμάντες και τυλιγμένο με κουβέρτες και σεντόνια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της, εκεί οπου δέχτηκε 70 μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. 

Η εικόνα του διαμερίσματος, όπου βρέθηκε νεκρή η 50χρονη

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ασφάλειας, κατά την αυτοψία από την αστυνομία τα δύο υπνοδωμάτια του διαμερίσματος ήταν αναστατωμένα, ενώ η εξώπορτα βρέθηκε ανοιχτή, χωρίς ίχνος παραβίασης. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες ήταν κλειστά και κλειδωμένα. 

Aγία Βαρβάρα: Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τη μητέρα της ακόμα δύο φορές

Το πτώμα της 50χρονης ήταν στο πάτωμα, μεταξύ του κρεβατιού και της ντουλάπας. Η γυναίκα φορούσε πιτζάμες και ήταν δεμένη με ιμάντες και σκεπασμένη με κουβέρτες. 

Στο εσωτερικό της ντουλάπας βρέθηκαν ίχνη αίματος και στην επιφάνεια συρταριέρας, μέσα στην ντουλάπα, βρέθηκε πελματικό αποτύπωμα, που όπως αποδείχθηκε ανήκε στην 15χρονη.

Το μαχαίρι, με το οποίο δολοφονήθηκε το θύμα βρέθηκε κάτω από μια πλαστική σακούλα στην κουζίνα.

Η 50χρονη πίστευε ότι της είχαν κλέψει χρήματα 

Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό, η 50χρονη δεν είχε μόνιμη εργασία και μετά τον θάνατο του συζύγου της έκανε περιστασιακές δουλειές και λάμβανε οικονομική βοήθεια από συγγενείς. Το τελευταίο διάστημα είχε πουλήσει το αυτοκίνητο του συζύγου της και το πατρικό της σπίτι.

Αγία Βαρβάρα: «Έφτασα στο αμήν. Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν»

Εδώ και έναν χρόνο, μετά τον θάνατο του συζύγου της δηλαδή, οι σχέσεις της με την κόρη της είχαν οξυνθεί. Η 15χρονη είχε σταματήσει το σχολείο και τους τελευταίους έξι μήνες φιλοξενούσε στο σπίτι τον 17χρονο σύντροφό της. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μάνα και κόρη να έχουν πολλές διενέξεις, ενώ η 50χρονη καυγάδιζε και με τον 17χρονο Ρουμάνο. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, το θύμα υποψιαζόταν πως η κόρη της και ο φίλος της, της είχαν κλέψει τα χρήματα από την πώληση του αυτοκινήτου και του σπιτιού. 

Αγία Βαρβάρα: Για ποιο λόγο αποφάσισε να σκοτώσει τη μητέρα της η 15χρονη;

Γείτονες κατέθεσαν στην αστυνομία, ότι, έξι μέρες πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα, είχαν ακούσει τη γυναίκα να διαπληκτίζεται με τα παιδιά και να τα κατηγορεί ότι της έκλεψαν κάποια κάρτα. 

Ρίχνουν το φταίξιμο στον 16χρονο

Η 15χρονη στην κατάθεσή της προς τους αστυνομικούς υποστήριξε πως η μητέρα της την κακομεταχειριζόταν και ότι η ζωή της στο σπίτι, μετά τον θάνατο του πατέρα της, είχε γίνει αφόρητη. 

Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη-Εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

Ισχυρίστηκε πως τη δολοφονία της μητέρας της την ανέλαβαν τα δύο αγόρια, ενώ εκείνη βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και δεν έκανε τίποτα για να τους σταματήσει.

Ο 17χρονος σύντροφός της τα έριξε όλα στον 16χρονο φίλο του, καταθέτοντας ότι εκείνος ήταν που της κατάφερε τις μαχαιριές και τελικά την σκότωσε, γιατί ο ίδιος δεν μπορούσε να το κάνει. 

Αγία Βαρβάρα: «Τον απείλησαν ότι αν τους "δώσει" θα τον πάρουν μαζί τους»

Όμως ο 16χρονος, ο οποίος θα απολογηθεί σήμερα, αρνείται τα πάντα. Ο δικηγόρος του δήλωσε στο star.gr, ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία και πως οι δύο άλλοι τον απείλησαν ότι θα τα έριχναν όλα πάνω του αν πήγαινε στην αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top