Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη-Εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

Φίλος του ζευγαριού το τρίτο πρόσωπο που φέρεται να μαχαίρωσε το θύμα

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 50χρονης στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα. Το έγκλημα ομολόγησε σήμερα το πρωί η 15χρονη κόρη της, η οποία εντοπίστηκε χθες στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο φίλο της.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Βρέθηκε στις Σέρρες η 15χρονη κόρη του θύματος

Όπως είπε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με τη μητέρα της και έτσι σχεδίασε τη δολοφονία της. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι ζήτησαν τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, ενός 17χρονου Έλληνα.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της 15χρονης διέμενε στο διαμέρισμά της, όπου βρισκόταν και η μητέρα της.

Τι συνέβη τη μοιραία ημέρα 

Την ημέρα της δολοφονίας το θύμα κοιμόταν στο δωμάτιό του. H κόρη της και ο σύντροφός της βρίσκονταν στο σπίτι και άνοιξαν την πόρτα στον νεαρό φίλο τους, σύμφωνα με όσα ομολόγησε το κορίτσι. Τη μαχαίρωσαν και έπειτα προσπάθησαν να τη μεταφέρουν με ένα σεντόνι σε άλλο σημείο. Δεν τα κατάφεραν κι έτσι αποφάσισαν να την εγκαταλείψουν και να εξαφανιστούν, είπε η 15χρονη. 

Η κόρη του θύματος δεχόταν συνέχεια παρατηρήσεις από τη μητέρα της, ενώ το τελευταίο διάστημα της είχε πει ότι θα την έκλεινε σε αναμορφωτήριο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η ανήλικη. 

Πώς έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας οι δύο ανήλικοι

Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κορωνοϊού και μεταφέρθηκαν αμέσως στη ΓΑΔΑ για να δώσουν καταθέσεις. Οι δυο τους φέρονται να ταξίδεψαν με ΚΤΕΛ στη βόρεια Ελλάδα για να επισκεφθούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν αρχικά.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Αναζητείται η 15χρονη κόρη της 50χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος είναι γνώριμος στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και δεν είχε καλές σχέσεις με τη μητέρα της συντρόφου του. 

Το χρονικό του άγριου φονικού

Η 50χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Παρασκευής, 6 Νοεμβρίου, από συγγενικό της πρόσωπο που ανησύχησε από την απουσία της και κάλεσε την αστυνομία.

Βρισκόταν στο πάτωμα του υπνοδωματίου της δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στο πρόσωπο και τον λαιμό. Στο σπίτι δε βρέθηκαν σημάδια παραβίασης παρόλου που ήταν αναστατωμένο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το τελευταίο διάστημα η γυναίκα είχε αρκετούς καβγάδες με την κόρη της

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top