Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για να βρεθούν ο δράστης ή οι δράστες της άγριας δολοφονίας 50χρονοης γυναίκας στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.
Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Έδεσαν και μαχαίρωσαν 50χρονη
Η γυναίκα βρέθηκε στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της, δεμένη χειροπόδαρα με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στον πρόσωπο.
Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το φρικτό έγκλημα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν την 15χρονη κόρη του θύματος, η οποία είναι εξαφανισμένη από τη μοιραία βραδιά.
Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν πως η εύρεσή της αποτελεί κλειδί για τη λύση του μυστηρίου και θα ρίξει φως στις συνθήκες της δολοφονίας της μητέρας της.
Επίσης βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η γυναίκα στο χωλ του μικρού διαμερίσματος.
Γείτονες δήλωσαν πως η 50χρονη αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και συχνά είχε προστριβές με την κόρη της.