Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Βρέθηκε στις Σέρρες η 15χρονη κόρη του θύματος

Προσήχθη μαζί με τον 17χρονο φίλο της - Τι υποστήριξαν

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Αναζητείται η 15χρονη κόρη της 50χρονης

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη 15χρονη κόρη του θύματος και τον 17χρονο φίλο της από τη Ρουμανία, οι οποίοι εντοπίστηκαν στις Σέρρες και μεταφέρονται στην ασφάλεια Αττικής. 

Το ζευγάρι βρίσκεται καθ'οδόν για τη ΓΑΔΑ προκειμένου να δώσει κατάθεση στις Αρχές καθώς οι κινήσεις τους τούς καθιστούν βασικούς υπόπτους της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν ταξιδέψει στις Σέρρες με ΚΤΕΛ, προκειμένου να επισκεφτούν συγγενή του 17χρονου, όπως υποστήριξαν.

Στην υπόθεση υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα όμως η ΕΛ.ΑΣ. εκφράζει αισιοδοξία για την πορεία της εξιχνίασης του εγκλήματος. 

Άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Έδεσαν και μαχαίρωσαν 50χρονη

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη στον λαιμό και το πρόσωπο. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ωστόσο δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε σημάδια πάλης. Η 15χρονη κόρη της με την οποία έμεναν μαζί, είχε εξαφανιστεί.

Καβγάδιζαν συχνά μάνα και κόρη 

Όπως λένε οι γείτονες, τις τελευταίες εβδομάδες άκουγαν συχνά στην πολυκατοικία τους έντονους καυγάδες, που είχαν μητέρα και κόρη, κυρίως για τη τελευταία σχέση της αλλά και τις παρέες που έκανε. 

«Η μικρή είχε κάνει κακές παρέες. Τον τελευταίο καιρό μητέρα και κόρη είχαν συγκρούσεις. Ακουγόταν ότι είχε πουλήσει ένα ακίνητο» είπε κάτοικος της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τιυ Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top