Αγία Βαρβάρα: Είχε προσπαθήσει να σκοτώσει τη μητέρα της ακόμα δύο φορές

Σοκάρει η απολογία της 15χρονης - Το στοιχείο που την «πρόδωσε»

Δε χωράει ο ανθρώπινος νους τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Η 15χρονη κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της φέρονται να ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο έγκλημα και αποκάλυψαν την ύπαρξη και τρίτου προσώπου, ενός 17χρονου Έλληνα, ο οποίος αναζητείται.

Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη-Εμπλέκεται στη δολοφονία της μητέρας της

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την παρουσία της 15χρονης στον τόπο του εγκλήματος μαρτύρησε το αποτύπωμα της πατούσας της στο αίμα που υπήρχε στο πάτωμα, ακριβώς δίπλα από τη σορό της μητέρας της. 

Αγία Βαρβάρα: Είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει και στο παρελθόν 

Αυτό που σόκαρε την κοινή γνώμη αλλά και τις αρχές είναι ότι η ανήλικη προσπάθησε άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη μητέρα της με έναν συνδυασμό υπνωτικών χαπιών και δηλητηρίου, πιθανότατα ποντικοφάρμακου. Την ίδια στιγμή, άγνωστο παραμένει το πώς κατάφερε να πείσει δύο άτομα, μεγαλύτερα από εκείνη, να πραγματοποιήσουν το φονικό που φέρεται να σχεδίασε.

Έγκλημα Αγία Βαρβάρα: Βρέθηκε στις Σέρρες η 15χρονη κόρη του θύματος

Όπως φέρεται να υποστήριξε η 15χρονη, οι σχέσεις με τη μητέρα της είχαν γίνει αφόρητες. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, από το διαμέρισμα ακούγονταν πολύ συχνά καβγάδες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω διαμέρισμα όπου έμεναν μάνα και κόρη, διέμενε το τελευταίο διάστημα και ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφος της ανήλικης.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη πολλές φορές στον λαιμό και το πρόσωπο από ένα μαχαίρι τύπου στιλέτο. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο ωστόσο δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε σημάδια πάλης. Τη γυναίκα αναζητούσε η ξαδέρφη της, ανησύχησε και κάλεσε την αστυνομία. 

Η 15χρονη κόρη της με την οποία έμεναν μαζί, είχε εξαφανιστεί. Μετά από δύο ημέρες εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. για τον κορωνοϊό μέσα σε εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο φίλο της.

Άμεσα και οι δύο μεταφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη ΓΑΔΑ όπου ξεκίνησαν οι καταθέσεις. Σήμερα το πρωί και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ έκαναν λόγο και για την εμπλοκή τρίτου προσώπου, το οποίο φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις και με τους δυο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της ανήλικης είχε «φύγει» από τη ζωή πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και η 15χρονη διέμενε με τη μητέρα της στην Αγία Βαρβάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και η μητέρα εργαζόταν ως καθαρίστρια.

«Η μικρή είχε κάνει κακές παρέες. Τον τελευταίο καιρό μητέρα και κόρη είχαν συγκρούσεις. Ακουγόταν ότι είχε πουλήσει ένα ακίνητο» είπε κάτοικος της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top