Μυστήριο με τον θάνατο 53χρονης: Ο καβγάς πριν τη βρουν νεκρή

Τι λένε οι γείτονές της

Τον τρόπο που έχασε τη ζωή της η 53χρονη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονική αναζητούν οι αρχές, χωρίς ακόμα να μπορούν να βρουν απάντηση. 

Σύμφωνα με το thestival.gr το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο υπόγειο διαμέρισμα ανάσκελα, στάση που δε διευκολύνει τους αστυνομικούς στη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε διαμέρισμα

Επίσης στο σαλόνι του σπιτιού υπήρχε ένα σπασμένο τραπέζι, ανοιχτά συρτάρια στην κρεβατοκάμαρα, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινήθει. Επίσης βρέθηκαν πατημασιές με αίμα δίπλα στη σορό.

Η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου που έκανε τη νεκροψία δεν μπόρεσε να πει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για έγκλημα, καθώς το άψυχο σώμα της 53χρονης βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. 

Όλα είναι ανοιχτά. Ενδεχομένως η αναστάτωση στον χώρο, όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα να δείχνει έγκλημα, όμως μπορεί κάποιος να μπήκε στο διαμέρισμα μετά τον θάνατό της. 

Άλλωστε όπως ανέφεραν γείτονες αρκετός κόσμος μπαινόβγαινε το σπίτι της. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες η 53χρονη ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα, όπου ζούσε μόνη της πριν από δύο χρόνια. 

Δεν είχε επαφές με την οικογένειά της και προμήθευε με ναρκωτικά και άλλους ναρκομανείς. 

«Ήταν 50άρα αλλά έμοιαζε για 80άρα. Έκανε πολλά χρόνια χρήση ναρκωτικών. Στο σπίτι αυτό μπαινόβγαιναν πολλοί. Η γυναίκα έσπρωχνε ναρκωτικά σε διάφορα άτομα. Πολλές φορές ναρκομανείς πηδούσαν από το πίσω μπαλκόνι στις 03:00 τα ξημερώματα και τους έβαζε μέσα. Είχε δώσει κλειδιά του σπιτιού της και σε άλλους. Πριν από δύο Σάββατα όλη η γειτονιά άκουσε έναν μεγάλο καβγά από το διαμέρισμά της», είπε στο thestival.gr ένας γείτονας.

Την περασμένη Κυριακή μάλιστα, σύμφωνα με μάρτυρες δύο τοξικομανείς βγήκαν από το σπίτι της, ο ένας σε πολύ άσχημη κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top