Θετικός στον κορωνοϊό τραυματιοφορέας του ΚΑΤ - «Είναι φοβερή ασθένεια»

Επιδεινώθηκε η υγεία του 45χρονου

Ο τραυματιοφορέας του ΚΑΤ που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα λίγα λεπτά πριν τον παραλάβει το ασθενοφόρο καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Δεν είμαι καλά. Τώρα περιμένω να έρθει το ασθενοφόρο να με πάρει να κάνω εισαγωγή στο κρατικό της Νίκαιας. Είναι φοβερή ασθένεια, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο» είπε.

«Μπορεί να ακούγομαι έτσι αλλά τα πνευμόνια μου νιώθω σαν να έχουν περιορισμένο χώρο. Είναι κάτι περίεργο δεν μπορώ να το περιγράψω. Τώρα δεν έχω βήχα, είμαι ξαπλωμένος και έχω ηρεμήσει λιγάκι. Δεν ξέρω τι συμβαίνει» δήλωσε.

Νοσηλεύτρια με κορωνοϊό: «Είμαι θετική σε τρία συνεχόμενα τεστ»

Ο άνδρας ένιωθε μεγάλη δυσφορία που δεν πέρναγε με τίποτα. «Υποφέρεις, δεν ησυχάζεις καθόλου, από την ώρα που θα κολλήσεις μέχρι την ώρα που θα το ξεπεράσεις, αν το ξεπεράσεις, αν κάποιος το περάσει ελαφρά έχει καλώς αν όμως είναι σαν εμένα που πρέπει να κάνω εισαγωγή αλλάζει το σκηνικό» ανέφερε ο τραυματιοφορέας.

Το τεστ του 45χρονου βγήκε θετικό το βράδυ της Πέμπτης. Μόλις έμαθε το αποτέλεσμα, όπως είπε «πάγωσε» καθώς ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Όπως απόκαλυψε είναι διαβητικός και το γεγονός πως δεν έπεφτε ο πυρετός τον έκανε να θορυβηθεί ακόμη περισσότερο.

Ο άνδρας έχει σημάνει «κόκκινο» συναγερμό στο ΚΑΤ καθώς έχουν μπει σε καραντίνα 11 άτομα ενώ έχουν μειωθεί οι χειρουργικές αίθουσες. Σε τεστ έχουν υποβληθεί 130 άτομα, γιατροί και νοσηλευτές. Όλα βγήκαν αρνητικά, ενώ μέχρι την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί ο επαναληπτικός δειγματοληπτικός έλεγχος.

Κορωνοϊός: Ποια η θέση της Ελλάδας σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Ο ίδιος ανέφερε πως όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε πως πρόκειται για μία πολύ σοβαρή ασθένεια και να τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star


 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top