Χανιά: Μωρό 16 μηνών θετικό στον κορωνοϊό

Κρούσμα και σε υπηρεσία του δήμου - Αναστέλλεται η λειτουργία του

νοσοκομείο Χανιά

Τέσσερα κρούσματα ανακοινώθηκαν στα Χανιά, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία καθώς για πολλές μέρες, δεν υπήρχαν καθόλου κρούσματα, σύμφωνα με το zarpanews.

Κρούσμα κορωνοϊού στο ΚΑΤ- Θετικός εντοπίστηκε τραυματιοφορέας

Ανάμεσα στους ενήλικες, είναι και ένα μωρό 16 μηνών, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Τα άλλα τρία κρούσματα είναι μια γυναίκα 50 ετών και δύο άνδρες, 35 και 75 ετών, οι οποίοι έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους. Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή, αλλά βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση και αν χρειαστεί θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Μανώλη Μπολώτη, «το γεγονός ότι είχαμε τέσσερα μαζεμένα κρούσματα, είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί σχετικά εύκολα, ακόμα και με τα έκτακτα μέτρα σε ισχύ, καθώς οι πολίτες μετακινούνται ελεύθερα σε όλη τη χώρα και μπορούν να μεταφέρουν τον ιό από περιοχή σε περιοχή». Ο κ. Μπολώτης πάντως τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η συνέχεια επιβολής των μέτρων είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Κρούσμα και σε υπηρεσία του δήμου - Αναστέλλεται η λειτουργία του

Αναστέλλεται από τη Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου, η εξυπηρέτηση του κοινού για τις υπηρεσίες του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (ΔΟΚΟΙΠΠ), καθώς υπάλληλος του Οργανισμού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Χανίων.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε όλοι οι εργαζόμενοι του ΔΟΚΟΙΠΠ να υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top