Χειροπέδες σε μεγαλογιατρό - καρδιοχειρουργό στην Αθήνα για «φακελάκια»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση

Στα χέρια των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ έπεσε 64χρονος διευθυντής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείο για «φακελάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελίες που κατέφθαναν εδώ και αρκετό καιρό στα γραφεία της υπηρεσίας, κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες μετά από μια αιφνιδιαστική επιχείρηση. 

Η έφοδος έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης και ενώ στο γραφείο του είχαν αφήσει «φακελάκι» με 2.000 ευρώ.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πώς τον «παγίδευσαν» – Η καταγγελία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός που συνελήφθη κατηγορείται ότι ζήτησε φακελάκι 2.000 ευρώ από ασθενή μεγάλο σε ηλικία μεγάλος σε ηλικία και με σοβαρό πρόβλημα για να τον χειρουργήσει.

Ο άνθρωπος δεν είχε τόσα λεφτά και έκανε παζάρια στον γιατρό, ενώ φαίνεται να τον παρακαλούσε να κατεβάσει την τιμή και να δεχθεί να τον χειρουργήσει με λιγότερα λεφτά. Ο μεγαλογιατρός προβάλλοντας του, πιθανόν, τη σοβαρότητα του χειρουργείου δεν έκανε βήμα πίσω. Έτσι ο ασθενής αποφάσισε να κάνει αυτό που έπρεπε: απευθύνθηκε στο τμήμα εσωτερικών Υποθέσεών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί ανέλαβαν δράση και ο γιατρός πηρέ όλο το ποσό όπως ζήτησε, μόνο που τα χρήματα ήταν προσημειωμένα. Μέχρι τώρα έχουν βεβαιωθεί πέντε περιπτώσεις με συνολικό ποσό 1.600 ευρώ, ενω σε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top