Πατέρας μικρής Μελίνας: «Πέντε χρόνια περιμένω δικαίωση»

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια αναισθησιολόγος

Με δάκρυα στα μάτια κατέθεσαν την Παρασκευή στο δικαστήριο Ηρακλείου οι γονείς της μικρής Μελίνας που πέθανε πριν από πέντε χρόνια μετά από επέμβαση ρουτίνας.

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου και ξαδέρφη του πρώην Αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη. Οι διαρκείς αναβολές της δίκης είχαν εξοργίσει όσους αγάπησαν το παιδί.

Μητέρα Μελίνας: «Μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να την ξυπνήσουν...»

Πέντε χρόνια ο μπαμπάς του μικρού κοριτσιού αναζητά απαντήσεις. Πέντε χρόνια βλέπει τη δίκη για τον θάνατο του παιδιού του να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή ανεξήγητα. Από την αρχή καταγγέλλει την αναισθησιολόγο και ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη.

Το κορίτσι του μπήκε ζωντανό στο χειρουργείο και δεν ξύπνησε ποτέ

«Ρώτησα σαν πατέρας αν κινδυνεύει το παιδί μου. Με καθησύχασαν. Αν ήξερα ότι η συγκεκριμένη αναισθησιολόγος θα αναλάμβανε το παιδί μου, μετά από αυτά που άκουσα ότι έκανε χρήση πεθιδίνης, δεν θα το πήγαινα σε αυτή».

«Δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω ότι έχει σχέση με αυτήν την κατάσταση. Το παιδί μου το αντιμετώπισε με λάθος τρόπο» ανέφερε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού.

Στην κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού λύγισαν και οι πιο δυνατοί, καθώς έκλαιγε περιγράφοντας τα δραματικά λεπτά που έζησε μετά το τέλος του χειρουργείου του παιδιού της 

To παιδί εμφάνισε βροχγοσπασμό. Όταν μεταφέρθηκε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο  στο Πανεπιστημιακού Ηράκλειου ήταν σε κρίσιμη κατάσταση ενώ υπέστη και ανακοπή .Το παιδί μου έγινε θυσία για να διορθωθούν καταστάσεις στο ΕΣΥ δήλωσε  ο πατέρας της 

Οι δικαστικές περιπέτειες συνεχίζονται για την οικογένεια Πολάκη .Δικογραφία  κατά του Παύλου Πολάκη αλλά και του Ανδρέα Ξανθού  διαβιβάστηκε στη Βουλή ζητώντας τον έλεγχο των δύο πρώην υπουργών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για παράβαση καθήκοντος στη σκανδαλώδη υπόθεση του διορισμού διοικητή νοσοκομείου «Νικαίας» με τέσσερα πλαστά πτυχία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top