Μητέρα Μελίνας: «Μας είπαν ότι δεν μπορούσαν να την ξυπνήσουν...»

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της 4χρονης μετά από επέμβαση, το 2015

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, μετά από εγχείρηση για κρεατάκια. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, ενώ οι γονείς της ακόμα ζητούν απαντήσεις για τον χαμό του παιδιού τους. Η δίκη αφού αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. 

Θάνατος μικρής Μελίνας: Διακόπηκε η δίκη πριν καν αρχίσει

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ήταν προγραμματισμένη την περασμένη Πέμπτη. Στο εδώλιο θα καθόταν η αναισθησιολόγος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, καθώς της αποδίδονται ευθύνες στο στάδιο της μετεγχειρητικής διαχείρισης στη διαδικασία αφύπνισης της Μελίνας. Ωστόσο, η δίκη διακόπηκε πριν καν ξεκινήσει προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στην οικογένεια της 4χρονης.

Πατέρας μικρής Μελίνας: «Θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός»

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»  ο Γιώργος Σόμπολος που βρίσκεται στο Ηράκλειο, πρώτα κατέθεσε ο πατέρας του κοριτσιού και αμέσως μετά η μητέρα της Μελίνας, η οποία μάλιστα περιέγραψε τι συνέβη εκείνη τη μέρα, χωρίς να αποδίδει σε κανέναν τις ευθύνες.

Τι κατέθεσε η μητέρα της 4χρονης Μελίνας

«Περιμέναμε πάρα πολύ ώρα. Δεν είχε έρθει κανείς να μας μιλήσει. Κάποια στιγμή βγήκε ο γιατρός και η αναισθησιολόγος μας είπε ότι η επέμβαση πήγε καλά αλλά δεν μπορούμε να την ξυπνήσουμε. Ίσως είναι αλλεργική αντίδραση. Για την ασφάλειά της έπρεπε να τη μεταφέρουμε στο ΠΑΓΝΗ στην μονάδα εντατικής θεραπείας» περιέγραψε η μητέρα της άτυχης Μελίνας ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και συνέχισε:

«Πριν την ενημέρωση είδαμε γιατρούς να τρέχουν και καταλάβαμε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Στο ΠΑΓΝΗ μια γιατρός μας είπε ότι σας είπαν ψέματα ότι το παιδί είναι καλά. Είναι πολύ βαριά. Μας κάλεσαν μετά σε ένα τραπέζι οι γιατροί και μας είπαν ότι το παιδί έχει πάθει ανακοπές και ότι έχουμε δύο κρίσιμα 24ωρα μπροστά μας. Το παιδί μου δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας». 

Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου, όσον αφορά στο πόσες ανακοπές έπαθε το παιδί,  η αναισθησιολόγος του ΠΑΓΝΗ, η οποία καταθέτει σήμερα, όταν ερωτήθηκε αν έχει ευθύνη η αναισθησιολόγος του νοσοκομείου όπου έγινε η επέμβαση, ανέφερε: «μας ενημέρωσαν ότι χρησιμοποιήθηκαν τρία μπουκαλάκια αδρεναλίνης για να την αφυπνίσουν. Αυτό που εγώ γνωρίζω, είναι ότι αυτά αντιστοιχούν σαν δόσεις σε 15 ανακοπές- επεισόδια».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top