Πατέρας μικρής Μελίνας: «Θα μπορούσε να είναι το παιδί του καθενός»

Πώς βιώνει η οικογένεια την απώλεια τέσσερα χρόνια μετά

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» όλα όσα εξομολογήθηκε ο πατέρας για το πώς βιώνει το θάνατο της μικρής του κόρης, τέσσερα χρόνια μετά.

Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας που χάθηκε πριν τέσσερα χρόνια ύστερα από μια απλή επέμβαση για κρεατάκια, ανοίγει την καρδιά του και μιλάει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του την απώλεια της μικρής του κόρης.

Πατέρας μικρής Μελίνας: «Πιστεύω στη δικαίωση του παιδιού μου»

Ο πατέρας, κ. Μάνος Παρασκάκης, περιγράφει με λεπτομέρεια τον πόνο που βιώνει καθημερινά, στα απλά μικρά πράγματα, από την απουσία της μικρής του κόρης. Κρατάει δυνάμεις, όμως, για τη δίδυμη αδερφή της Μελίνας, την Έλλη.

Η Έλλη συνεχίζει να μεγαλώνει και να γίνεται γυναίκα, να κάνει φίλες και να ονειρεύεται. Ο τραγικός πατέρας, όμως, αποζητά και το άλλο του παιδί.

«Θα ήθελα να ζει και η Μελίνα... Αυτή που έχει πονέσει περισσότερο, όμως, είναι η Έλλη. Όταν με είδε ένα βράδυ να κλαίω, μου απάντησε κοφτά και απότομα ότι αυτή πονάει περισσότερο για το χαμό της αδερφής της».

«Δε γίνεται να πεθαίνει ένα παιδί και να μη φταίει κανένας. Έχω τύψεις όσον αφορά την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Μελίνα και την έβαλα εκεί μέσα. Και πήγα και τη παρέλαβα νεκρή».

«Ένας άνθρωπος που χάνει ένα παιδί περνάει από κάποιες φάσεις»

Ο κ. Παρασκάκης αναφέρεται και στα στάδια της συνειδητοποίησης της απώλειας.

Όπως λέει, η πρώτη φάση ήταν η άρνηση του να επισκεφτεί το νεκροταφείο, καθώς υπήρξαν στιγμές που αρνιόταν να πάει εκεί να επισκεφτεί το νεκρό παιδί του.

Η άρνηση αποδοχής της απώλειας έρχεται και όταν κοιτάζει βίντεο και φωτογραφίες του νεκρού παιδιού του. Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει

«Όταν βλέπω βίντεο με τη Μελίνα που μου φωνάζει, μια κλαίω μια γελάω».

Μικρή Μελίνα: Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα της

Τι λέει η για τη σύζυγό του και μητέρα της Μελίνας

Ο κ. Παρασκάκης συγκινημένος μιλά για τη γυναίκα του, η οποία τον στηρίζει σε από την πρώτη στιγμή. Όπως, χαρακτηριστικά λέει, «Η μητέρα της Μελίνας και οι τα πεθερικά μου είναι το στήριγμά μου. Οι φίλοι και οι συγγενείς είναι το στήριγμά μας, χωρίς αυτούς δε θα κάναμε τίποτα.

Όταν χάνεις ένα παιδί χάνεται η ισορροπία  μέσα στην οικογένεια, είναι μεγάλος ο πόνος».

Τρία χρόνια χωρίς τη μικρή Μελίνα: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα της

Η γέννηση της μικρής του κόρης

Ένα χρόνο μετά τον άδικο θάνατο της Μελίνας, το ζευγάρι έφερε στη ζωή ένα κοροτσάκι.

Όπως, χαρακτηριστικά, αναφέρει «Είναι ένα κοριτσάκι που δείχνει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.Της μιλάμε για την αδερφή της και φαίνεται να καταλαβαίνει, παρόλο που είναι μόνο τριών ετών. Ήρεθε στη ζωή μας και μας βοήθησε να ανέβουμε τον Γολγοθά».

Οι γονείς της μικρής Μελίνας απέκτησαν κι άλλο παιδάκι: «Ο πόνος παραμένει»

Ο τραγικός θάνατος της Μελίνας

Η μικρή Μελίνα «έφυγε» από τη ζωή στις 29 Δεκεμβρίου 2015 μετά από επέμβαση ρουτίνας για να αφαιρέσει κρεατάκια.

Μετά την επέμβαση το μικρό κορίτσι εμφάνισε βρογχοσπασμό και μετά από λίγο εξέπνευσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Υπεύθυνη για τον θάνατό της θεωρήθηκε η αναισθησιολόγος που βρισκόταν στο χειρουργείο, η οποία είναι ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top