Μικρή Μελίνα: Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα της

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατό της

Μία σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο πατέρας της μικρής Μελίνας, που πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια, μετά από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.  

Θάνατος μικρής Μελίνας: Αναβλήθηκε η δίκη της αναισθησιολόγου

Η οικογένεια της μικρής το μόνο που ζητάει είναι να ξεκινήσει το δικαστήριο και να δικαιωθεί το κοριτσάκι τους.  

«Ίντα ομορφιά το μάρμαρο
του τάφου νά’χει Θεέ μου..
Που κλείνει μέσα ένα παιδί
Μεγαλοδύναμέ μου…»

Με αυτή τη μαντινάδα, που κρύβει μέσα της τον  σπαραγμό, ο πατέρας της μικρής Μελίνας τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο της κορούλας του, δεν μπορεί να ξεχάσει τη μέρα που άλλαξε για πάντα τη ζωή του και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του.

Οι γονείς της μικρής Μελίνας απέκτησαν κι άλλο παιδάκι: «Ο πόνος παραμένει»

Ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα του 2015.  Τέσσερα χρόνια, μετά οι γιορτινές αυτές μέρες είναι μέρες θλίψης και πόνου για την οικογένεια της μικρής Μελίνας.  Ένα γιατί, γιατί χάθηκε τόσο άδικα η κορούλα του, η Μελίνα του, βασανίζει τον  Μάνο Παρασκάκη. 

«29 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο. Ήταν στην εντατική όπου και κατέληξε μετά από μία απλή εγχείρηση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη. Υγιέστατη χωρίς πρόβλημα υγείας. Οι κύριοι, που οι περισσότεροι ξέρουν, που ήταν μες στο χειρουργείο τα έκαναν θάλασσα. Δυο μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου άλλαξαν τη ζωή μας», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Ο τραγικός πατέρας περιμένει ακόμα απαντήσεις και ζητάει δικαίωση για το παιδί του. 

«Ο Γολγοθάς συνεχίζεται, Περιμένω τη δικαίωση», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Η δίκη ορίστηκε για τις 30 Ιανουάριου του 2020. Οι γονείς της μικρής Μελίνας θα αντικρίσουν από κοντά την αναισθησιολόγο Νεκταρία Πολάκη - ξαδέλφη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, που σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα ευθύνεται για την μετεγχειρητική διαχείριση αφύπνισης του παιδιού τους. 

Η μικρή Μελίνα λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα υπεβλήθη σε μια εγχείρηση ρουτίνας για να αφαιρέσει κρεατάκια από τη μύτη της. 

Όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο, όμως την ώρα της ανάνηψης το κορίτσι εμφάνισε βρογχοσπασμό, παρουσιάστηκαν επιπλοκές και έφυγε από τη ζωή. 

Από εκείνη τη στιγμή οι γονείς της και η δίδυμη αδελφή της περιμένουν να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν όλα αυτά τα χρόνια. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top