Πατέρας μικρής Μελίνας: «Πιστεύω στη δικαίωση του παιδιού μου»

Αναβλήθηκε και πάλι η δίκη της αναισθησιολόγου 

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Αναβλήθηκε για άλλη μία φορά η δίκη της αναισθησιολόγου για το θάνατο της μικρής Μελίνας στην Κρήτη. Τέσσερα χρόνια τώρα η οικογένεια του κοριτσιού περιμένει να δικαιωθεί. 

Μικρή Μελίνα: Η συγκινητική μαντινάδα του πατέρα της

«Η κατηγορούμενη έχει κάποιας μορφής οσφυαλγία. Κι εγώ έχω οσφυαλγία. Άλλη μια ταλαιπωρία για την οικογένεια μου. Άλλοι 7,8,9 μήνες ταλαιπωρίας!» δήλωσε ο πατέρας της Μελίνας.  

Το κοριτσάκι τους έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια και ακόμη οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δικαιωθεί. Την Πέμπτη οι γονείς της 4χρονης Μελίνας ένιωσαν για άλλη μια φορά απογοήτευση καθώς η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

«Έκανε άρση βάρους και επηρεάστηκε νευρολογικά η κατάστασή της» 

«Υπήρξε αιφνίδιο πρόβλημα που αφορούσε στην υγεία της εντολέως μας και υπεβλήθει στο δικαστήριο λόγω κολλήματος της. Έκανε άρση βάρους και επηρεάστηκε νευρολογικά η κατάσταση της και νοσηλεύεται» δήλωσε η δικηγόρος αναισθησιολόγου. 

Πατέρας Μελίνας: «Ευχαριστώ τον κόσμο που κρατάει ασίγαστη οργή»

Ο χρόνος για τον Μάνο Παρασκάκη, τον πατέρα της μικρής Μελίνας, «πάγωσε» στις 28 Δεκεμβρίου του 2015. Τοτε που του ανακοίνωσαν ότι η 4χρονη Μελίνα του ξεψύχησε, μετά από επέμβαση ρουτίνας. Πήγαν να αφαιρέσουν τα κρεατάκια και πήραν το παιδί τους νεκρό! 

«Πιστεύω στη δικαίωση του παιδιού μου. Το θέμα δεν θα ξεχαστεί όσος καιρός κι αν περάσει. Ευχαριστώ τον κόσμο που κρατάει ασίγαστη την οργή του για τον άδικο θάνατο ενός παιδιού που θα μπορούσε να είναι δικό του παιδί» είπε ο ίδιος. 

«Κάποια στιγμή θα αναπαυθεί η ψυχή αυτού του παιδιού και θα γίνει ένα μνημόσυνο, γιατί αυτό θα γίνει, που θα δικαιώσει τη μνήμη του» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

«Δεν έχει υπάρξει ιατρικό σφάλμα»

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται η αναισθησιολόγος, ξαδέρφη του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα ευθύνεται για την μετεγχειρητική διαχείριση της αφύπνισης του παιδιού.

Της καταλογίστηκε ότι δεν τήρησε αυστηρά το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε το κοριτσάκι. 
 
Η αναισθησιολόγος, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ισχυρίζεται ότι έκανε αυτό που θεωρούσε επιστημονικά σωστό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top