Θετική στον κορωνοϊό γέννησε στο νοσοκομείο Σάμου- Διέμενε στο ΚΥΤ

Το βρέφος θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε εξέταση για Covid

νοσοκομείο Σάμου

Αίσιο τέλος είχε ο τοκετός μιας γυναίκας, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η έγκυος από το Αφγανιστάν διέμενε στο ΚΥΤ Σάμου. Το μεσημέρι της Τρίτης 22/9 οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Σάμου αφού ήταν έτοιμη να γεννήσει. Υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικό κρούσμα. 

«Αττικόν»: Γέννησε 37χρονη θετική στον κορωνοϊό

Με γρήγορες διαδικασίες, διαμορφώθηκε ειδικός χώρος για να γίνει η διαδικασία του τοκετού και με τη συμβολή του γιατρού, της μαίας και των βοηθών, ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μωρό θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε τεστ για κορωνοϊό. 

Γυναίκα γέννησε στο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι υπερήφανος για το Ιατρικό, το Νοσηλευτικό, το Διοικητικό και Λοιπό προσωπικό του Γ.Ν. Σάμου. Απέδειξαν ότι σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Γυναίκα στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης προσήλθε στο νοσοκομείο μας σήμερα το μεσημέρι για να γεννήσει. Προερχόμενη από το ΚΥΤ υποβλήθηκε σε έλεγχο για covid-19. Αμέσως τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο για τοκετό με θετικό κρούσμα αφού το τεστ ήταν θετικό.Διαμορφώθηκε ειδικός χώρος μέσα σε 30 λεπτά για να γίνει η διαδικασία του τοκετού. Ο Ιατρός, η Μαία οι βοηθοί και όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί την συγκεκριμένη στιγμή έκαναν το καθήκον τους. Το κοριτσάκι που γεννήθηκε χαίρει άκρας υγείας και θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε έλεγχο για covid-19. Συνεχίζουμε με ασφάλεια και αισιοδοξία για το μέλλον!».

Πηγή: samosvoice
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top