Γυναίκα γέννησε στο «Αλεξάνδρα» και στη συνέχεια διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Αρνητικό το δεύτερο τεστ του συζύγου της - Σε καραντίνα 10 εργαζόμενοι

Μια νεαρή γυναίκα, Αφρικανικής καταγωγής, η οποία μεταφέρθηκε από την ανοιχτή δομή φιλοξενείας της Ριτσώνας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και έφερε στον κόσμο το παιδί της, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.  

Τρεις νεκροί μέσα σε λίγες ώρες: 46 τα θύματα από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα πήγε να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού. Αφού έφερε στον κόσμο το παιδάκι της μεταφέρθηκε σε τετράκλινο θάλαμο. Υπεύθυνοι της δομής ειδοποίησαν τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι ο σύζυγός της βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Παρόλα αυτά, το δεύτερο τεστ που πραγματοποιήθηκε στον σύζυγο της γυναίκας, βγήκε αρνητικό. 

Η νεαρή γυναίκα έκανε το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα τουλάχιστον 10 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που ήρθαν σε επαφή μαζί της. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πώς θα στείλετε SMS για να μετακινηθείτε

Η γυναίκα όμως είχε έρθει σε επαφή με άλλες μανούλες και τα νεογέννητα βρέφη τους και τώρα ιχνηλατούνται περισσότερα από 40 μωρά και άλλες γυναίκες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στη δομή φιλοξενείας το ζευγάρι έμενε μαζί με ένα ακόμα άτομο, στο οποίο έχει γίνει τεστ και έχει απομονωθεί. 

Κορωνοϊός – Ικαρία: «Ό,τι έπιανε ο 25χρονος η κοπέλα του το απολύμανε»

Αυτό που ανησυχεί τις Αρχές είναι ότι παραμένει άγνωστο το πώς νόσησε η γυναίκα. Στη δομή, φιλοξενούνται 2.700 άνθρωποι, ενώ έχουν ληφθεί ήδη περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top