Απαγωγή 10χρονης: «Δεν ήμασταν φίλες με τη γυναίκα που άρπαξε το παιδί μου»

Σύντομα θα ενωθεί και πάλι η μικρή με τη μητέρα της

Η επανένωση της 10χρονης που είχε απαχθεί έξω από το σχολείο της στη Θεσσαλονίκη κα του αδελφού της με τη μητέρα τους είναι θέμα ημερών. Η μητέρα, που όλον αυτόν τον καιρό επικοινωνούσε με τα παιδιά της, που φιλοξενούνται σε ίδρυμα, περιμένει με αγωνία να τα σφίξει στην αγκαλιά της και για πρώτη φορά δίνει απαντήσεις για τις σχέσεις που είχε με την κατηγορούμενη.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο», είπε η μητέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Αρπαγή 10χρονης: Σε τεστ DNA υποβλήθηκε η 33χρονη κατηγορούμενη

Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δεν περίμενε πως κάποιος θα της άρπαζε το παιδί της έξω από το σχολείο του. Ειδικά όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που κατηγορείται για την πράξη αυτή έμεινε έκπληκτη. 

«Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου», συνέχισε. 

Αρπαγή 10χρονης: «Δεν έχω κάνει κάτι κακό»-Τι λέει η 33χρονη από τη φυλακή

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει και τα παιδιά τη, η ψυχική υγεία των οποίων προέχει. 

Άκουσε πολλά και βρέθηκε η ίδια και η οικογένειά της στη θέση του κατηγορούμενου. 

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δε διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα», είπε. 

Αρπαγή 10χρονης: Η 33χρονη φέρεται να είχε επιτεθεί στη μητέρα της

Το ίδιο υποστήριξε και η αδελφή της και νονά της δεκάχρονης. 

«Η μητέρα μου κλαίει μέρα νύχτα. Έγιναν λάθη, αλλά είμαστε όλοι μια γροθιά για να είναι ψυχικά υγιή τα παιδιά μας. Η μητέρα μας άντεξε πολλά σαν βράχος και είναι ο φάρος στις ζωές μας», πρόσθεσε. 

Αρπαγή 10χρονης: Μήνυση κατά της 33χρονης κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της

Όλα αυτά πάντως θα αποτελέσουν σύντομα έναν εφιάλτη που θα φτάσει στο τέλος του. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας έχουν γίνει όλες οι ενέργειες, ώστε η επιστροφή των παιδιών στο σπίτι τους να γίνει πολύ σύντομα. 

Υπόθεση 10χρονης: Η 33χρονη πλούτισε ξαφνικά τους τελευταίους μήνες

Αυτό που ζητά η οικογένεια της δεκάχρονης είναι η τιμωρία των υπεύθυνων για την αρπαγή της και αυτό που προσπαθούν είναι να ξεπεράσουν και οι ίδιοι το σοκ από το γεγονός ότι πίσω από την αρπαγή του παιδιού ενδέχεται να κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top