Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: «Ντρέπομαι που έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο»

Ξεσπά η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας για την απόφαση των αρχών

Οργή και αγανάκτηση, αυτά είναι τα συναισθήματα της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή μετά από την απόφαση να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία για τον θάνατο της 22χρονης κόρης της που έπεσε από την ταράτσα φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016.

Λίνα Κοεμτζή: Στο αρχείο ο φάκελος για τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας

«Πραγματικά ντρέπομαι. Αν ήταν δικό τους παιδί δε θα έβαζαν την υπόθεση στο αρχείο και θα είχε τελειώσει η υπόθεση. Όμως ήταν το παιδί της Σταυρούλας και του Παναγιώτη, δύο φτωχών ανθρώπων που παλεύουν για το μεροκάματο», είπε η μητέρα της Λίνας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση. 

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Ο αυτόπτης μάρτυρας να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο»

«Το συναίσθημα που κυριαρχεί μέσα μου είναι θυμός και οργή», συνέχισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας και αναρωτήθηκε γιατί οι αρχές δεν κάλεσαν να καταθέσει ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος ήταν αυτός που βρήκε την κοπέλα αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και έχει καταθέσει πως τον πλησίασε ένας νεαρός που έψαχνε κάτι. 

«Υπάρχουν ύποπτοι. Γιατί δεν τον κάλεσαν να δει φωτογραφίες των υπόπτων και ίσως να αναγνωρίσει το άτομο αυτό; Κάτι φοβούνται. Ήθελαν από την αρχή να κλείσουν την υπόθεση και ελπίζω να μην το καταφέρουν», κατέληξε. 

Ανατροπή στην υπόθεση Λ. Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία αρχικά ως αυτοκτονία.

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Βρέθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων

Ο εισαγγελέας, όμως, διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top