Λίνα Κοεμτζή: Στο αρχείο ο φάκελος για τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας

Δεν υπήρξαν αρκετά στοιχεία για την άσκηση ποινικής δίωξης

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» (03-06-20) το ρεπορτάζ για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή.

Με εισαγγελική διάταξη αρχειοθετείται η δικογραφία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έπεσε από την ταράτσα φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προκαταρκτική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης περί εγκληματικής ενέργειας.

Θάνατος Λίνας Κοεμτζή: «Ο αυτόπτης μάρτυρας να αναγνωρίσει τον υπεύθυνο»

Μάλιστα αναμένεται σχετική έγκριση ή όχι από εισαγγελέα Εφετών, ενώ προηγήθηκαν μαρτυρίες που ενίσχυσαν την εκδοχή της οικογένειας ότι η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. 

Ανατροπή στην υπόθεση Λ. Κοεμτζή: Κατέθεσε ως ύποπτος ο πρώην σύντροφός της

Υπενθυμίζεται ότι είχε διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την έρευνα των συνθηκών θανάτου της νεαρής φοιτήτριας. Από την έρευνα των διωκτικών αρχών δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχειά για συγκεκριμένα πρόσωπα.

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Βρέθηκαν οι αποστολείς των απειλητικών μηνυμάτων

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία αρχικά ως αυτοκτονία.

Ο εισαγγελέας, όμως, διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top