Θρίλερ στου Ρέντη: Ιδιοκτήτης αποθήκης κρατούσε όμηρο υπάλληλό του

Ισχυρίζεται ότι του είχε αρπάξει χρήματα

Συναγερμός σήμανε στις αρχές με την υπόθεση απαγωγής και ομηρίας ενός υπαλλήλου από τον εργοδότη του που έλαβε χώρα στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών που διατηρεί αποθήκη στην λαχαναγορά του Ρέντη μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους του κράτησε όμηρο έναν Έλληνα υπάλληλό του και ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει.

Ο Αιγύπτιος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας υπάλληλός του είχε αφαιρέσει πάνω από 20.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης γι’ αυτό και τον απήγαγε. Όπως ισχυρίστηκε, ήθελε να πάρει με αυτόν τον τρόπο πίσω τα κλεμμένα χρήματά του.

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης προσπάθησε να πάρει τα, κλεμμένα όπως υποστηρίζει, χρήματα με τη βία, αφού κρατούσε δεμένο τον υπάλληλό του και τον χτυπούσε.

Η αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες μετά τις καταγγελίες φίλων του απαχθέντα για την απουσία του, τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε στην αποθήκη, απελευθέρωσε τον κρατούμενο και συνέλαβε τόσο τον ιδιοκτήτη της αποθήκης όσο και τους δύο συνεργούς του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top