Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι – Στους 228 οι νεκροί στη χώρα μας

Μία 17χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Δύο ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα στους 228.

Κορωνοϊός: Δειγματοληπτικά τεστ στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας

Πρόκειται για έναν 71χρονο ο οποίος νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα στο ΑΧΕΠΑ και μία 87χρονη η οποία νοσηλευόταν στο  Μποδοσάκειο Πτολεμαϊδας και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα επίσης.

Να σημειώσουμε ότι χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 230 κρούσματα, εκ των οποίων 47 καταγράφηκαν στην Αθήνα και 65 στη Θεσσαλονίκη.

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Ανήλικη διασωληνώθηκε σε ΜΕΘ!

Κορωνοϊός: 17χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Χθες ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι μία νεαρή κοπέλα μόλις 17 ετών διασωληνώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονική με την κατάσταση της να παρουσιάζει επιδείνωση και τους γιατρούς να κρίνουν ότι έπρεπε να διασωληνωθεί.

Κορωνοϊός: Τι θα γίνει με τα σχολεία–Στο τραπέζι η εκ περιτροπής λειτουργία

Πλέον οι υγειονομικές αρχές της χώρας έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην επιστροφή του πρώτου κύματος των εκδρομέων του Αυγούστου, καθώς θεωρούν ότι η συμπεριφορά τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται από αύριο και έως τις 24/08 στις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top